Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10-1 – Tzummarrum JO10; Loon naar werken.

08-04-2019

fc Harlingen JO10-1 – Tzummarrum JO10

Loon naar werken.
Na het dikke verlies van afgelopen week moest JO10-1 zich weer herpakken. Bij de start van deze wedstrijd was fc Harlingen niet al te best. De eerste kans was meteen een goal voor de tegenstander, 0-1 achter binnen een minuut. Gelukkig door het harde lopen was de slaap uit de ogen en Matteo schoot op het doel maar helaas net naast. fc Harlingen bleef druk zetten maar Tzummarum counterde en weer was het raak 0-2. Ondanks de achterstand bleef JO10-1 voetballen en hard werken.

Een schot van Kaydin maar de keeper redt, een mooie voorzet van Jens op Luuk helaas weer net naast. Luuk baalde hier van en vrat bijna sien veters op. En dan wil hij de bal veroveren weer een schot en ja hoor weer net naast. De druk om een goal te maken bleef en via een combinatie uit het boekje van Jens op Luuk bolde het net 1-2. fc Harlingen was sterker en de tegenstander kwam bijna niet meer van eigen helft af. Wat stonden ze mooi te voetballen en samen te spelen. Luuk kreeg de bal na druk van het middenveld met Thije, Daan en Kaydin de bal in de voet en loste schot 2-2. Met deze opsteker vlak voor de rust kon de tweede helft alleen maar beter worden.

De tweede helft kwam Tzummarum er niet meer aan te pas. De verdediging met Jinne en Roos was niet te passeren. fc Harlingen bleef druk zetten een schot op doel ging via een tegenstander de goal in 3-2 . Meer dan verdiend kwam fc Harlingen voor en bleef door drukken, via een voorzet kwam Thije vrij voor de goal en met een mooi schot bolde het net 4-2. Matteo ging zich bemoeien met de aanval en zette voor op Luuk die net naast schoot. Het was een richtingsverkeer en de stand liep op via Luuk, Kaydin en Jens naar 8-2 en via een eigen goal werd het nog 9-2.

De wedstrijd leek gespeeld maar toch kreeg tzummarum nog wel wat kansen maar JO10-1 heeft een kei van een keepster Karlijn en die hield de ballen tegen. Na dit harde werken en de grote inzet was deze overwinning meer dan verdiend en dat werd na de wedstrijd met zijn alleen even gevierd.
Volgende week naar Grou GAVC en ik denk dat ze daar hun borst nat kunnen maken met dit sterrenteam!!

Sponsoren