fc Harlingen JO10-1 nam het op tegen Zeerobben JO10-3

29-11-2021

Na twee weken geen wedstrijden hebben gespeeld mochten de jongens van de JO10 eindelijk weer een wedstrijd spelen. En wel thuis tegen Zeerobben JO10-3. Dit is geen onbekende want in de eerste competitieronde werd er tegen hetzelfde team gespeeld, toen was de winst voor de tegenpartij. Door ziekte hadden we helaas maar 6 spelers tot onze beschikking maar er kon eindelijk weer gespeeld worden.

Om 10.00 uur werd er gefloten voor het begin van de wedstrijd. Beide ploegen waren eerst aan elkaar gewaagd maar in de zesde minuut wist fc Harlingen te scoren, nog geen drie minuten later was het wederom de thuisploeg welke het goal wist te vinden. fc Harlingen bleef erg leuk spelen, zocht ook de combinaties op, en wist al snel weer te scoren. De rust gingen we in met een voorsprong van 6-0. De jongens waren ook erg enthousiast, we gaan voor de 10 werd er zelfs gezegd!

Na een beker limonade werd er begonnen aan de tweede helft. De opstelling bleef hetzelfde, het spel was goed en ook de verdediging van fc Harlingen stond als een huis. Onze keeper was in bloedvorm want er kwam geen bal doorheen. Zeerobben wist deze wedstrijd niet te scoren. De tien werd net niet gehaald, maar toch was het een mooie uitslag, 9-0.

Gefeliciteerd toppers! Scheidsrechter bedankt voor het begeleiden van de wedstrijd. Peter IJdema heeft foto’s tijdens deze wedstrijd gemaakt en dezeĀ zie je HIER