Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10-1 nam het op tegen een sterk GAVC JO10-2

25-04-2022

Er stonden veel thuiswedstrijden op het programma van fc Harlingen afgelopen zaterdag, hierdoor speelden we iets eerder dan normaal. De wedstrijd voor vandaag stond al om 08.30 uur op het programma en dat in de Meivakantie.

Om half negen werd er door Daisy gefloten voor het begin van de wedstrijd, beide teams begonnen met 1 wissel aan de kant, er werd zes tegen zes gespeeld. Al snel viel het eerste doelpunt van de wedstrijd, helaas in de verkeerde goal, vlak daarna werd het 0-2. De jongens van fc Harlingen JO10-1 waren even de weg kwijt en moesten zich herpakken. Ze kregen een aantal kansen en ook de tegenstander GAVC JO10-2 had zijn momenten. Vlak voor rust werd er toch nog gescoord door de thuisploeg. Met een stand van 1-2 gingen we de kleedkamer in.

Bij de aftrap in de tweede helft was het toch weer GAVC welke wist te scoren. De jongens van fc Harlingen hadden vandaag niet hun dag, misschien was het toch een beetje te vroeg. GAVC wist de stand uit te breiden, maar toch wist fc Harlingen in de tweede helft nog een doelpuntje mee te pakken. De eindstand werd op 2-8 gebracht. Deze wedstrijd gaan we snel vergeten, volgende keer beter.

Nu lekker genieten van de vakantie. Daisy maar weer bedankt voor het fluiten. Tot de volgende keer allemaal.

Sponsoren