Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10-1 nam het in Leeuwarden op tegen Leovardia JO10-3

30-03-2022

De vierde fase van de competitie is begonnen en de jongens van de JO10-1 zijn gepromoveerd naar de 3e klasse. Een nieuwe tegenstander stond voor ons op het programma, Leovardia JO10-3. De wedstrijd begon om 09.00 uur dus al vroeg werd er vertrokken vanaf het sportcomplex van fc Harlingen.

Onze vaste keeper was vandaag helaas verhinderd maar gelukkig was er een vrijwilliger die vandaag op goal wilde staan. Ook hadden we er een nieuwe speler bij. We hadden 7 spelers dus een mooi team. Met 1 wissel op de bank begonnen we aan de wedstrijd, beide teams waren aan elkaar gewaagd, de bal ging over het hele veld. Maar in de vijfde minuut was het raak voor fc Harlingen, het eerste doelpunt zat erin. Een goed begin van de wedstrijd op deze zonnige dag.

Maar in de 14e minuut wist Leovardia de stand gelijk te trekken, 1 – 1. fc Harlingen liet het hier natuurlijk niet bij zitten en al snel resulteerde in een 1 – 2 voorsprong. Net voor rust wisten ze nog een doelpunt te maken, met een 1 – 3 voorsprong gingen we de rust in.

Na een beker limonade en een versnapering begonnen we weer vol vertrouwen aan de tweede helft. Beide teams kregen veel kansen, op de lat of net naast. Maar in de 7e minuut wist fc Harlingen de voorsprong te vergroten, 1 – 4. Alle spelers van fc Harlingen (behalve de keeper) wisten een doelpuntje mee te pikken. Wat een mooie winst opleverde van 1 – 6.

Jongens jullie hebben super gespeeld vandaag, gefeliciteerd toppers! Supporters bedankt voor het aanmoedigen, volgende week staat er wederom een uitwedstrijd op het programma. Dan gaan we naar Stiens.
Tot volgende week!

Sponsoren