Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10-1 – Marrum JO10-1

08-09-2019

Na de super spannende gewonnen bekerwedstrijd van afgelopen woensdag hadden de dame en heren van de JO10-1 er weer zin in! 9.30 Uur verzamelen bij fc Harlingen, omkleden en eerst op de teamfoto! We waren gelukkig compleet dus dat begon al goed. Nog even de warming up en om 10.15 uur begon de wedstrijd tegen Marrum JO10-1.

Marrum begon heel sterk en al binnen een paar minuten stonden we 0-1 achter maar de kopjes gingen niet hangen en de kids gingen ervoor! Daan was overal op het middenveld en kreeg de bal voor bij Thije en daar was de 1-1, helaas maakte Marrum meteen de 1-2 maar nu pakte Frederick de bal op van achter en maakte een rush over het veld, gaf de bal aan Matteo en deze scoorde de 2-2. Rutger stond goed te keepen maar kon het niet voorkomen, Marrum kwam pal voor rust nog op een 2-3 voorsprong. Eerst maar even limonade.

 

De voetballers kwamen weer strijdlustig het veld op maar al snel na de rust stond het 2-5. Gelukkig bleef Denise en alle andere supporters de hele wedstrijd het team goed aanmoedigen, mede daardoor kwam er nu een goede periode voor fc Harlingen. Senna pakte de bal af gaf deze aan Jan Wouter en Matteo maakte het super af 3-5 en al snel de volgende aanval. Deze keer wist Thije na een goede voorzet van Frederick het goal weer te vinden en werd het 4-6, het werd nu echt spannend! Het overspelen ging in deze fase ook steeds beter, Matteo wist nog een keer het goal te maken bij een score van 5-7. Helaas was in de eindfase Marrum net even iets beter en werd er verloren met 5-9 maar het was een mooie wedstrijd, op naar de volgende wedstrijd!

Sponsoren