Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10-1 hield goed stand tegen sterk Tzummarum JO10-1

11-04-2022

Vandaag stond voor de jongens van fc Harlingen JO10-1 een thuiswedstrijd op het programma. Tzummarum JO10-1 was de tegenstander, hier hadden we aan het begin van het seizoen al eens tegen gespeeld, het werd toen een doelpuntenfestijn. Benieuwd wat het vandaag zal worden. We waren vandaag niet met onze complete team, dus het is dan weer even schakelen met de opstelling.

fc Harlingen begon al op tijd met de warming-up, de tegenstander was er nog niet. Uiteindelijk kwamen ze aan op het complex met 10 spelers. Onze jongens waren met 7 man, maar een wissel aan de kant is altijd fijn. Dus begonnen we om 10 uur aan de wedstrijd met 6 tegen 6.

Beide ploegen waren erg leuk aan het voetballen, ze waren erg aan elkaar gewaagd, het was een heel ander spel dan de vorige wedstrijd. Een lange tijd werd er niet gescoord maar in de 15e minuut wist Tzummarum toch de bal in het net te krijgen, 0-1. Toch wist fc Harlingen goed stand te houden en gingen we met een stand van 0-1 de rust in.

De jongens van fc Harlingen begonnen vol goede moed aan de tweede helft, want er zat misschien toch wel wat meer in. Door goed spel werd de stand toch gelijk getrokken, 1-1. Maar nog geen minuut later was het toch de tegenpartij welke weer wist te scoren. Vanuit een corner werd er hands gemaakt op de doellijn door een speler van fc Harlingen, helaas was het een penalty voor Tzummarum. Maar onze keeper wist deze netjes te keren. Klasse!

Uiteindelijk werd het net voor het eindsignaal toch nog 1-3. Maar fc Harlingen heeft goed gespeeld, jammer dat we hebben verloren. Volgende keer beter.
Daisy heel erg bedankt voor het fluiten en supporters ook weer bedankt voor jullie support!

 

Mis niks en volg ons op de socials

@fcharlingen

Sponsoren