Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10-1 en vv Sneek Wit/Zwart JO10-4 laten publiek genieten!

14-02-2022

fc Harlingen JO10-1 – VV Sneek Wit Zwart JO10-4.

Eindelijk was t dan zover, de eerste wedstrijd na de winterstop voor de jongens van de JO10. De eerste twee wedstrijden werden namelijk afgelast. Tegenstander Sneek Wit/Zwart was een onbekende voor ons. Hier hadden we nog niet eerder tegen gespeeld. Maar het zonnetje was er al vroeg bij en dus beloofde het een mooie wedstrijddag te worden.

Om precies tien uur klonk het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd en fc Harlingen begon met één wissel op de bank. De jongens begonnen erg sterk aan de wedstrijd wat in de derde minuut al resulteerde in het eerste doelpunt. Binnen het kwartier stonden ze al op een 4 – 0 voorsprong. De tegenpartij deed ook erg leuk mee ook zij scoorden voor rust. Maar met een duidelijke voorsprong van 6 – 1 gingen we de rust in.

De tweede helft was het ook fc Harlingen wat al snel een doelpunt maakte en al snel volgden er nog een aantal doelpunten. Maar ook VV Sneek Wit Zwart wist een aantal doelpunten mee te pikken. Voor het publiek was het een mooie wedstrijd om naar te kijken met aan beide kanten mooie goals. Met een eindstand van 14 – 4 was de winst voor fc Harlingen.

Alle foto’s van deze wedstrijd zie je: HIER

Klasse gespeeld jongens en Karim van der Meer bedankt voor het fluiten!

Sponsoren