Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen gaat in laatste thuiswedstrijd de strijd aan met SC Boornbergum’80

15-05-2019

Komende zondag speelt fc Harlingen 1 haar laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie. Tegenstander is dan titelkandidaat SC Boornbergum’80.

De winst op Terschelling heeft onze jongens zelfvertrouwen gegeven op een goede afloop. Bovendien wil fc Harlingen sportieve revanche nemen na de eerdere nederlaag dit seizoen. Boornbergum zal het zeker niet cadeau geven, want na het verlies van Surhuisterveen zijn zij nog volop in strijd om de titel in deze klasse. Uiteraard is iedereen weer van harte welkom om deel te nemen als twaalfde man. Wedstrijdsponsor is Fotografie Dorus Breidenbach . Het duel op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur waarbij Pupil van de Week Wesley Scholtheis af mag trappen.

(Foto: Peter IJdema)

Wesley is 11 jaar en zit in groep 7 van Het Baken. Al vanaf zijn vijfde levensjaar voetbalt hij bij fc Harlingen. Wesley: “Ik ben zo gek op voetbal en mijn vrienden spelen hier ook. Ik voetbal nu in team JO 11-1 als spits en we zijn als team al best lang samen. Dat vind ik leuk want je bent goed op elkaar ingespeeld. Naast het trainen hebben we ook leuke uitjes zoals afgelopen vrijdagavond toen we in de line-up mee mochten lopen bij SC Cambuur. Mijn favoriete club is PSV en Luuk de jong , Hirving en Lozano zijn mijn favoriete spelers. Bij fc Harlingen is mijn favoriete speler Remco Zandberg. Hij is samen met Jesse Mulder ook mijn trainer. Mijn favoriete leider is Jori van der Meijden. Ik heb super veel zin in zondag en wens fc Harlingen 1 heel veel succes!!!”

Na de wedstrijd is er live muziek van Douwe Kamminga en kan er nog gezellig nagezeten worden.

Sponsoren