Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen bouwt aan de toekomst deel 6

01-06-2019

Wat is het een lust om te zien als er bij een vereniging wat mut gebeuren en er staan zoveel vrijwilligers klaar om te helpen.

Dit gebeurde de afgelopen dagen bij het in orde maken van de voetbalkooi. Jong wat ouder en aardige ouderen liepen door elkaar, de een met een skep de andere met een steekwagen en weer een ander sjouwde um ut heen en weer an die almachtige grote tegels. Ut was even wennen voor sommige want toen Willem Noorloos de eerste tegel op sien wagensje legge wuu flikkerde hij voorover over de tegel heen met de hasses in ut zand. Ut was even lache maar toen gauw die man overeind helpe en hoppa weer an ut werk.

Van Dijk suu de algehele leiding hewwe maar hij was te laat en Nico Beuker nam meteen ut heft in hannen. Hij het trouwens niet een tegel tilt maar had eczeem an sien oor van ut bellen. Twee mannen die vlakten de boel en de rest lag de tegels neer, ur waren trouwens oek twee bij die moesten wel die hadden, geloof ik, werkstraf ene WN en GK. Jim sien ze wel ergens op een foto staan ze lope oek nog achter mekaar an.

Nee ut was een mooi gezicht om iedereen de klus te zien klaren, hulde mannen. En de vrouw die voor de koffie zorgde.

Nadat er ruim 4000 tegels gelegd waren, was het de beurt aan de pannakooi. En zeg nou zelf, dit is toch fantastisch! fc Harlingen bouwt aan de toekomst!!!

Sponsoren