Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen beleeft geweldig weekend in Hamburg

12-07-2022

Onder leiding van reisleider Siefko Jager beleefde het team van fc Harlingen 1 afgelopen weekend een fantastisch weekend in Hamburg. Van karaoke bar en de Reeperbahn tot rondtripjes op de electrische stepjes, het stadion van FC St. Pauli en de haven welke op twee na grootste haven van Europa is. Uiteraard werd de stadswijk Sankt Pauli getest én werd er meerdere malen ‘Mooie Stad aan het Wad’ in de karaoke bar ten gehore gebracht.

Voorbereidingen
En terwijl het team met zo’n 21 man de Duitse stad onveilig maakte, zijn trainer Stef Hansma, Peter Outhuijse en leider Syb Vogel al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Op dinsdag 16 augustus beginnen de trainingen voor de selectie weer en op 23 augustus staat de eerste oefenwedstrijd in en tegen Beetgum op het programma. Daarna spelen de mannen op 28 augustus een oefenwedstrijd thuis tegen Akkrum en 2 dagen later, op 30 augustus, wordt er thuis tegen AVC geoefend.

Beker- en reguliere competitie
Op zondag 4 september begint dan de bekercompetitie maar tegen wie en wanneer is op dit moment nog niet bekend. Wat al wel bekend is, is de indeling van de reguliere competitie. Deze vangt op zondag 25 september aan. In het lijstje zien we oude bekenden zoals Black Boys, De Sweach, Terschelling, Warga en Zevenhuizen met aanvulling van een aantal nieuwe teams zoals Blue Boys, Oldeboorn, vv Tijnje, Nieuw Roden en Thor.

Een mooie uitdaging ligt in het verschiet. Met welke spelers trainer Steffen Hansma uiteindelijk gaat werken zal t.z.t. bekend worden. Eerst genieten van een welverdiende vakantie!

Sponsoren