Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 – Warga 1 met Pupil van de Week Jinne Hameter

30-01-2020

fc Harlingen 1 – Warga 1 met Pupil van de Week Jinne Hameter

Zondag speelt fc Harlingen 1 haar eerste officiële thuiswedstrijd na de winterstop. Tegenstander die middag is vv Warga. Warga begon het seizoen goed, maar zette aan het einde van de eerste seizoenshelft een vrije val in, waardoor men afdaalde naar de grote middenmoot. De zege van afgelopen zondag geeft hen moed voor de tweede competitiehelft.

fc Harlingen speelde in Joure ietwat teleurstellend gelijk, maar liet goede dingen zien en had kans op meer. In de wetenschap dat er tussen de nummers zes en dertien van de ranglijst slechts vijf punten zit, weten beide teams dat er nog niets verloren is. Houd fc Harlingen zondag de punten in eigen huis? Dat weten we rond de klok van vier uur.

Aftrap van dit duel op Sportpark Vierkantsdijk, welke gesponsord wordt door
Top Vlonderplanken, is om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Jinne Hameter.


Jinne is 10 jaar, zit op de Sint Michaelschool en voetbalt sinds zijn 8e jaar bij fc Harlingen. “Een super leuke club met veel van mijn vrienden” aldus Jinne. Op zondagmiddag is hij vaak met zijn broer en vrienden te vinden bij fc Harlingen om lekker met elkaar te voetballen. Jinne zit in de JO11-1 en wordt getraind door Aaron en Hessel. Hij staat vaak in de verdediging en midden en in de verdediging is ook zijn favoriete positie. Juventus is Jinne zijn favoriete club met uiteraard Mathijs de Ligt als grote voorbeeld. Eten is hem met de paplepel ingegoten aangezien zijn ouders het prachtige Eetcafé Nooitgedagt op de Grote Bredeplaats 35 runnen. Wrap gevuld met van alles en dan een heerlijk sausje erbij….hmmmm…. Jinne heeft er enorm veel zin in zondag, komen jullie allemaal kijken?

Maar er is nog meer! Want alle senioren spelen zondag thuis. Kijk maar eens naar het programma voor komend weekend.

Programma senioren:
Zaterdag 1 februari, uit:
14.00 uur Oudega VR1 – fc Harlingen VR1

Zondag 2 februari, thuis:
10.00 uur fc Harlingen 3 – Drachten 5
10.00 uur fc Harlingen 4 – vv Gersloot 1
12.00 uur fc Harlingen 2 – De Sweach 2
14.00 uur fc Harlingen 1 – Warga 1

Sponsoren