Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt zondag vv Akkrum en Levi Schikker trapt af!

18-01-2024

Na het Havenstadtoernooi op oudejaarsdag en een succesvol OFK in Franeker trapt fc Harlingen zondag de tweede seizoenshelft af met een thuiswedstrijd. Tenminste… als het winterse weer geen roet in het eten gaat gooien.

Tegenstander is zondag de huidige nummer twee van de competitie: vv Akkrum. Ook in de tweede periode doen ze het goed en staan als koploper drie punten boven fc Harlingen. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar voor een vriendschappelijke ontmoeting in Harlingen, maar de laatste officiële competitiewedstrijd dateert alweer van zeven jaar geleden. Daar waar fc Harlingen in de laatste vijf wedstrijden tien punten behaalde, heeft vv Akkrum al acht wedstrijden op rij gewonnen. Komt daar zondag nummer negen bij of weten de Ouwe Seunen daar een stokje voor te steken? Wedstrijdsponsor is Van Hurck Bouw en de aftrap is als vanouds om 14.00 uur.

Pupil van de Week: Levi Schikker
Levi Schikker is 9 jaar, zit op IKC ‘t Baken en zit al 3 jaar bij zijn favoriete voetbalclub fc Harlingen op voetbal. Hij speelt bij de JO10-1 als verdediger maar is liever een middenvelder. Christiano Ronaldo is zijn grote voorbeeld. Trainer Rienk en leidster Conny zijn de liefste aldus Levi en hij vindt het leuk om met al zijn vrienden te voetballen en wedstrijden te winnen. Levi mag ook graag uit eten bij de WOK E-10 en daar eet hij het liefste zalm. Zondag is Levi Pupil van de Week en mag hij om 14.00 uur de aftrap verrichten bij de wedstrijd fc Harlingen 1 – Akkrum 1. Komen jullie kijken?

Sponsoren