Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt zondag Blue Boys

12-04-2023

Zondag speelt fc Harlingen de thuiswedstrijd tegen Blue Boys. De ploeg die nog steeds vecht tegen degradatie en nog allerminst zeker is van een langer verblijf in de vierde klasse. Als het aan fc Harlingen ligt zullen die daar zéker niet aan meewerken, want we hebben nog wel een spreekwoordelijke appel te schillen met de ploeg uit Nij Beets. Of eigenlijk een kist vol, maar laten we in dat schillen niet te veel energie steken en gewoon lekker voetballen.

Blue Boys won afgelopen weekend verrassend van Nieuw-Roden en pakte drie voor hun belangrijke punten. Zij zullen dit graag een vervolg willen geven, want het verschil tussen handhaven en degraderen is momenteel slechts twee punten.

fc Harlingen zal er alles aan willen doen om het niet zover te laten komen. Het is de trotse koploper en is op eigen veld dit seizoen tot nu toe onverslaanbaar. De eerdere onderlinge ontmoeting eindigde in een zege voor fc Harlingen, hoewel dat niet het onderwerp van gesprek was na afloop. Zaak is om de messen te slijpen, de vizieren te richten en de defensieve muur dicht te houden en wie weet…. Wedstrijdsponsor is Camping De Zeehoeve en de aftrap is zondag om 14.00 uur en zal verricht worden door Pupil van de Week Leroy Kooistra. We hopen dat iedereen weer aanwezig is om onze mannen te steunen.

Hallo ik ben Leroy, ik ben 9 jaar oud en voetbal sinds 2,5 jaar bij fc Harlingen. Mijn opa wilde graag dat ik bij fc Harlingen ging voetballen en zo ben ik hier gekomen en ik vind het hartstikke leuk.

Het voetballen bij fc Harlingen maakt het leuk omdat we een leuk gezellig team hebben. Ik speel bij JO11 als middenvelder maar verdediging sta ik ook wel. Mijn trainers zijn Youri en Finn en Youri is ook mijn favoriete speler bij het eerste.
Maar buiten fc Harlingen ben ik enorme fan van Cristiano Ronaldo en hoop ik ook later net zo’n professionele voetballer te worden als hem. Samen met mijn teamgenoot Jayden voetballen we bij SC Cambuur voor de techniek trainingen zodat ik nog meer kan leren en er beter van kan worden.

Ik vind het superleuk dat ik pupil van de week ben en heb er zin in! Komen jullie ook?

Groetjes Leroy.

Sponsoren