Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt Warga

08-03-2018

HARLINGEN- Voor fc Harlingen 1 is het alweer een tijdje geleden dat er gevoetbald werd. Het laatste duel dateert van twee weken terug toen men op bezoek ging in Bolsward.

Voor komende zondag staat er een thuiswedstrijd tegen Warga op het programma. Misschien is Warga wel de ideale tegenstander om weer eens drie punten te pakken.
Men draait een zwaar seizoen: is rode lantaarn drager en pakte het hele seizoen nog maar één puntje. fc Harlingen speelt daarentegen wisselvallig en incasseert teveel tegengoals.
In de wetenschap dat de directe concurrenten allen tegen de goed presterende Groninger clubs spelen en twee wedstrijden minder hebben gespeeld, telt zondag voor de havenstedelingen alleen de winst.
Het duel begint zondag om 14.00 uur.(na afloop van de wedstrijd Rad van Fortuin met mooie prijzen !)

De Pupil van de Week bij deze wedstrijd is Remco Feenstra.
Hallo ik ben Remco Feenstra. Op 6 maart ben ik 9 jaar geworden en ik voetbal bij JO9-1 van fc Harlingen. Ik zit op de Johan Friso school in groep 5-6 waar ik met veel plezier naar toe ga.
Ik woon bij mijn moeder en ik heb nog een broertje Sander van 5 jaar. Om het weekend gaan wij naar mijn vader wat wij ook erg leuk vinden. Mijn hobby’s zijn: voetbal, buiten spelen, YouTube filmpjes kijken en op de quad bij mijn vader…Ik vind het vet cool om pupil van de week te zijn!!

Sponsoren