Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt vv Warga en Pupil van de Week Thije Visser trapt af

21-10-2021

Komende zondag komt het vlaggenschip van vv Warga op bezoek. De Wargaasters staan met zes punten op de vijfde plek. De Harlingers staan met vier punten achtste, maar hebben door het terugtrekken van Nicator een wedstrijd minder gespeeld. Beide ploegen hebben een nare smaak overgehouden aan afgelopen weekend. fc Harlingen speelde teleurstellend gelijk in Langweer, terwijl Warga keihard onderuitging tegen Zevenhuizen. Beiden zullen dus voor de winst willen gaan.

De wedstrijd wordt gesponsord door Beumako Top Vlonderplanken en Pupil van de Week Thije Visser zal om 14.00 uur aftrappen.

Pupil van de Week
Hoi, ik ben Thije Visser, ik ben 11 jaar en zit in groep 8 van IKC ‘t Wad. Zondag ben ik Pupil van de Week bij fc Harlingen 1 tegen vv Warga 1 en dat vind ik geweldig leuk! Ik voetbal al vanaf mijn 6e bij fc Harlingen en ik heb het nog altijd erg goed naar mijn zin. Op dit moment speel ik in de JO12, een heel leuk team waar ik meestal voorin, linksbuiten speel.

Mijn favoriete club is Feyenoord! Ik ga soms ook naar wedstrijden en dat is het mooiste dat er is. Mijn favoriete voetballer was altijd Steven Berghuis, maar zoals jullie zullen begrijpen is die liefde over. Nu is mijn favoriete speler Jesse Lingard van Manchester United.

Mijn hobby’s zijn natuurlijk voetballen, maar ook buiten spelen, buurtverstoppertje met mijn vrienden, jachtseizoen spelen, blikspuit en lekker crossen op mijn BMX. Komen jullie zondag ook allemaal kijken? Ik mag namelijk de aftrap doen. Nou, doei!!!!

Na de wedstrijd is er live muziek m.m.v. Dicky Power. Tevens zal het Rad van Fortuin ’s middags zijn eerste rondes van dit nieuwe seizoen gaan draaien en daarmee zijn er leuke prijzen te winnen. Kortom, voetbal en gezelligheid op de zondagmiddag bij fc Harlingen. Iedereen is van harte welkom! ( Veel gestelde vragen Coronavirus )

PROGRAMMA:

Zondag 24 oktober, THUIS:

10.30 uur fc Harlingen 5 – FVC 3

14.00 uur fc Harlingen 1 – vv Warga 1

Sponsoren