fc Harlingen 1 ontvangt vanavond Black Boys

12-05-2022

Na de eenvoudige zege op De Sweach van afgelopen zondag treft fc Harlingen 1 deze week twee ploegen die strijden om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. Allereerst is er tijdens de midweekse speelronde de thuiswedstrijd tegen Black Boys. De ploeg uit Sneek weet al vier wedstrijden op rij geen punten te pakken en heeft de punten echt nodig om rechtstreekse handhaving veilig te stellen.

fc Harlingen daarentegen pakte in de laatste vijf duels elf punten en als fc Harlingen op deze weg verder gaat, dan zou er wel eens een plek in de play-offs in kunnen zitten. Laten we echter niet te veel op de zaken vooruit lopen, want er zijn nog vijf wedstrijden te spelen.
In Sneek kwam fc Harlingen als winnaar uit de bus. Zou dat donderdag opnieuw lukken? Wedstrijdsponsor is Fortal Administratie Jelle Talhout.
De aftrap is donderdagavond 12 mei om 20.00 uur. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Volg jij ons al via de socials?