Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt Surhuisterveen

21-03-2019

fc Harlingen 1 ontvangt Surhuisterveen

fc HARLINGEN- Aanstaande zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma voor het vlaggenschip van fc Harlingen. Tegenstander is dan de nummer 2 van de ranglijst: vv Surhuisterveen.

De Feansters hebben dit kalenderjaar nauwelijks punten gemorst, maar fc Harlingen pakte tot nu toe veruit de meeste punten op eigen veld. Als we terugkijken naar het eerdere onderlinge duel leken onze jongens dichtbij een stunt, maar kregen ze in de slotfase toch nog het deksel op de neus.

Fc Harlingen heeft laten zien dat als ze goed gaan voetballen er heel mooie dingen kunnen ontstaan. Uiteraard hopen we weer dat er zoveel mogelijk mensen onze jongens komen toejuichen. Het duel op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur. Pupil van de Week Kordian Nowakowski uit de JO11-2 mag de aftrap doen.

Wedstrijdsponsor deze middag is Rob van der Kooi Schilderwerken uit Harlingen. Voor alle soorten schilderwerk, wandafwerking en beglazingen bent u bij hem aan het juiste adres. Als all-round schildersbedrijf is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt voor al zijn werkzaamheden.

Waarom Rob van der Kooi Schilderwerken? Kwaliteit speelt vanzelfsprekend een grote rol bij Rob van der Kooi Schilderwerken.
– Kwaliteit
– Vakmanschap
– Duurzaamheid
– Verantwoord
– Vakbekwaam
– Persoonlijk contact

Om dit te waarborgen is het bedrijf daarom ook aangesloten bij branchevereniging De Betere Schilder.

Sponsoren