Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt Oldeboorn

07-10-2022

Komende zondag speelt onze hoofdmacht de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen. Een ontmoeting tussen de huidige nummer drie en de koploper.

Het is nog vroeg in het seizoen en er zijn pas twee wedstrijden gespeeld, maar feit is dat beide ploegen nog ongeslagen zijn in deze competitie. De bezoekers uit Oldeboorn eindigden vorig seizoen als derde in de 5e klasse, maar wisten via de play-offs te promoveren. Ze kenden tot nu toe een foutloze start. Beide wedstrijden werden gewonnen. Hoewel dat vorige werk moeizaam ging.

fc Harlingen won zondag in de slotfase van Zevenhuizen, maar dat was beslist niet onverdiend. Met vier punten uit twee westrijden kennen de Harlingers een goede seizoensstart. Hoe de punten zondag verdeeld worden, weten we rond vier uur.

De aftrap op sportpark Vierkantsdijk is om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Milan Reinsma.

Milan Reinsma is 9 jaar, zit in groep 6 op de prins Johan Friso school en speelt bij de JO11 van fc Harlingen. Sinds zijn 6e zit hij al op voetbal en waarschijnlijk heeft hij de voetbalgenen van zijn vader, moeder én oom geërfd die allen vroeger bij v.v. Harlingen hebben gespeeld. Milan is verdediger en het zal u niet verbazen dat Matthijs de Ligt zijn favoriete speler is. Bij fc Harlingen zijn Youri Bouma en Finn Koornstra zijn favoriete trainers en moeder Mathilde is uiteraard zijn favoriete leider. Milan: “Ik ga met heel veel plezier naar de trainingen en de wedstrijden bij fc Harlingen. Mijn opa – Syb Vogel – is leider bij het eerste elftal van fc Harlingen en ik zal zondag mijn best doen om dat eerste doelpunt te scoren!” Heel veel plezier zondag Milan en we denken dat opa, moeders, vaders en overige familie nu al trots op je zijn!

De wedstrijd wordt gesponsord door Muta Sport

Volledige programma:

Zondag 9 oktober, THUIS:
10.00 uur fc Harlingen 4 – FVC 2
12.00 uur fc Harlingen 2 – VC Trynwalden 2 = afgelast door tegenstander
12.00 uur fc Harlingen 3 – Friesland 3
14.00 uur fc Harlingen 1 – Oldeboorn 1

 

Sponsoren