Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt Nicator en Milan Jager is Pupil van de Week

24-10-2019

fc Harlingen 1 ontvangt Nicator en Milan Jager is Pupil van de Week

Komende zondag ontvangt fc Harlingen 1 bezoek, want dan komt Nicator uit Leeuwarden langs. Nicator heeft inmiddels negen punten verzameld en staat dus vijf punten voor op fc Harlingen.

Na twee opeenvolgende nederlagen wordt het tijd dat fc Harlingen weer eens drie punten pakt. Onmogelijk is dat zeker niet. Vorige week werden persoonlijke fouten hard afgestraft. Het is dus zaak om de hele wedstrijd alert te blijven. Als dat lukt en de vizieren op scherp staan, houden de Ouwe Seunen alle punten in eigen huis.

De aftrap op sportpark Vierkantsdijk is zondag om 14.00 uur en wedstrijdsponsor deze middag is Camping Zeehoeve.

Pupil van de Week
Pupil van de Week Milan Jager mag de wedstrijd aftrappen. Milan is 11 jaar en zit al sinds zijn 5de op voetbal. Begonnen bij vv Harlingen, maar vanaf zijn 4de trainde hij elke week al mee met zijn grote broer Odin. Nu speelt Milan in JO13-1 en daar wordt hij getraind door zijn favoriete trainer én speler van het eerste; Remko Zandberg! Elke week gaat Milan met veel plezier trainen en de wedstrijden in. Hij is overal inzetbaar, zelfs in het goal….. erg fanatiek…. en samen met zijn team gaan ze elke wedstrijd voor de winst!! Met zijn leider Jori van der Meijden kan hij het erg goed vinden en Milan hoopt dat Jori nog lang zijn leider blijft! Als we naar Milan zijn favoriete club vragen is het direct Ajax wat hij antwoord. Milan zijn droom? Ooit bij Ajax komen te voetballen. Succes fc Harlingen 1!!

Pupil van de Week

Programma senioren:
Zaterdag 26 oktober, THUIS
14.00 uur fc Harlingen VR1 – St. Stiens/DTD VR3

Zondag 27 oktober, THUIS:
09.45 uur fc Harlingen 3 – LAC Frisia 1883 3
10.00 uur fc Harlingen 4 – SC Joure 3
11.45 uur fc Harlingen 2 – v.v. Dronrijp 2
14.00 uur fc Harlingen 1 – Nicator 1

Sponsoren