Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt MKV’29 op Pinkstermaandag

02-06-2022

Pinkstermaandag speelt fc Harlingen 1 haar laatste thuiswedstrijd van de onderlinge competitie. Tegenstander is dan MKV uit Leeuwarden.

fc Harlingen is al zeker van een plek in de play-offs, maar tegen wie en wanneer is afhankelijk van de eindklassering. Bij winst kan fc Harlingen nog derde worden, maar is dan ook afhankelijk van het resultaat van Deinum tegen Black Boys. Mocht fc Harlingen als vierde eindigen dan speelt het een wedstrijd extra in de play-offs, maar daarover hebben we het als het zover is.

MKV promoveert samen met Bakkeveen naar de 3e klasse. De vraag is alleen wie van beide zich tot kampioen mag kronen. Het onderlinge verschil is één punt in het voordeel van de Leeuwarders en dus is MKV bij winst zeker van het kampioenschap. In alle andere gevallen is het in dat opzicht afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd Terschelling- Bakkeveen.

Dit gezegd hebbende zullen beide ploegen dus vol voor de winst willen gaan. De wedstrijd wordt gesponsord door Muta Sport

Publiek is uiteraard weer van harte welkom, kampioensteam fc Harlingen JO13-1 loopt mee in de line-up en zal sowieso voor de nodige steun zorgen. De aftrap van het duel is om 14.30 uur.

 

Volg ons ook via de socials en blijf als 1e op de hoogte van het laatste nieuws bij fc Harlingen

Sponsoren