Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt koploper De Sweach en Pupil van de Week Quinn trapt af!

27-10-2022

fc Harlingen speelde tegen LVV Friesland
Afgelopen weekend was er een beker- en inhaalronde en dus was fc Harlingen vrij. Daarom werd er afgelopen dinsdagavond op eigen veld een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen LVV Friesland uit Leeuwarden.
Hierin kreeg fc Harlingen genoeg kansen. De eerste daarvan was na drie minuten al raak toen Imro een goede bal op Remko gaf en hij fc Harlingen op voorsprong zette. De Leeuwarders waren de eerste helft echter zeer effectief en ondanks een aantal goede reddingen van Jesse wisten de Leeuwarders vier keer te scoren voor de rust. In de tweede helft waren er voor fc Harlingen kansen om wat terug te doen, maar de vizieren stonden deze avond niet op scherp. Ondanks het goede spel werd er niet meer gescoord en bleef het 1-4.

fc Harlingen ontvangt zondag koploper De Sweach
Nu maar hopen dat de vizieren zondag wel op scherp staan, want dan komt De Sweach op bezoek. Een ploeg die vorig seizoen ternauwernood degradatie wist te ontlopen, maar dit seizoen een prima start kent. De ploeg is nog ongeslagen en heeft momenteel de koppositie te pakken.

Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar ook. Thuis zette fc Harlingen de Sweachsters voor rust al op grote achterstand. In Beetsterzwaag ging het moeizamer, maar werd in de slotfase toch de volle buit mee naar huis genomen. Zondag kan het weer alle kanten op, maar als de gecreëerde kansen dan beter benut worden, dan zit er zeker een overwinning in. Wedstrijdsponsor is Jelsma Koelma Notarissen.

De aftrap op Sportpark Vierkantsdijk is zondag om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Quinn Hamstra!

Quinn Hamstra is 10 jaar en zit in groep 6 op ‘t Wad en speelt bij JO11-1 van fc Harlingen. Quinn zit al van zijn 5e jaar op voetbal en voetbalt nu 2,5 jaar met heel veel plezier bij fc Harlingen. Hij is een aanvallende middenvelder, een echte Ajax fan en zijn favoriete speler is Dušan Tadić. Bij fc Harlingen zijn Youri Bouma en Finn Koornstra zijn favoriete trainers en Mathilde zijn favoriete leider.
“Zondag mag ik de wedstrijd fc Harlingen 1 tegen De Sweach 1 aftrappen en ik hoop dat jullie allemaal komen kijken. Ik heb er heel veel zin in!” 

Nou wij ook Quinn! Tot zondag!

Volg jij ons ook al?

De stand na 4 speelrondes:

Sponsoren