Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 ontvangt De Wâlden

29-11-2018

fc Harlingen 1 ontvangt De Wâlden
HARLINGEN- In de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop ontvangt fc Harlingen 1 het elftal van De Wâlden uit Damwoude. De Wâldsters zijn momenteel de koning van de remises, want al vier keer kwam het tot een puntendeling. Afgelopen weekend ging men nipt onderuit tegen een tiental Sneekers. Het is voor beiden de eerste onderlinge ontmoeting.

Fc Harlingen staat op een toch keurige achtste plaats. Er zit een gaatje van zes punten met de subtop, dus zou het mooi zijn als er punten worden gepakt. Fc Harlingen heeft afgelopen zondag bij vlagen laten zien dat het goed kan combineren en de sluitpost straalde zelfvertrouwen uit. Met deze aspecten zouden de punten best wel weer eens in de havenstad kunnen blijven. Wedstrijdsponsor deze middag is Jelsma en Koelma Netwerk Notarissen uit Harlingen.
De aftrap van dit duel op sportpark Vierkantsdijk is zondag om 14.00 uur en zal gedaan worden door Kaydin Klees.

Kaydin stelt zich even voor:
Mijn naam is Kaydin Klees, ik ben 9 jaar en ik zit op de St. Michaëlschool in Harlingen. Ik heb 4 broers en zussen en dat zijn Noah, Devin, Nina en Djenoah en het liefst eet ik pizza omdat ik dat het allerlekkerst vindt. Omdat ik het voetballen steeds leuker begon te vinden, ik deed het namelijk op school ook heel vaak, zit ik sinds oktober 2017 bij fc Harlingen op voetbal! Sindsdien ben ik helemaal gek van voetbal. Na elke wedstrijd zou ik nog wel een paar wedstrijden willen spelen! Als middenvelder voetbal ik bij de JO10 en krijg ik hele leuke training van Ricardo Wijbenga. Het liefst zou ik willen spelen bij Barcelona of Ajax want dat zijn mijn favoriete clubs. Beste speler vind ik Messi. Mijn broer Noah Hoffmann zit bij de JO17-1 en is mijn grote voorbeeld. Hopelijk word ik net zo goed als hem! Komen jullie zondag ook kijken? Ik ga dan proberen het eerste doelpunt van de wedstrijd voor fc Harlingen te maken.

Sponsoren