Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Fc Harlingen 1 – ONB 1

07-03-2019

Fc Harlingen 1 – ONB 1
Na een korte onderbreking en het vriendschappelijke duel tegen LVV Friesland gaat voor fc Harlingen 1 de competitie zondag om 14.00 uur weer verder met de thuiswedstrijd tegen ONB.

Als je alleen naar de uitslagen kijkt dit seizoen zou je denken dat er eerder gekorfbald wordt dan gevoetbald. Zo doelpuntrijk zijn de wedstrijden van ons vlaggenschip. Aan scorend vermogen ligt het niet, maar achterin geeft men het vaak (te) makkelijk weg. Als onze jongens vanaf minuut één scherp zijn, zou er wel weer eens een mooi resultaat neergezet kunnen worden. Uiteraard hopen we dat er weer zoveel mogelijk mensen als twaalfde man figureren. Wedstrijdsponsor is Beuker Consultacy.

Het duel op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur en Pupil van de Week Sven van der Mei, keeper uit de JO11-2, mag de aftrap verrichten. Hij is 12 jaar, zit op OBS Het Noorderlicht en voetbalt sinds 2017 bij fc Harlingen. Zijn favoriete club is Feyenoord met als grote voorbeeld Jordy Clasie. Hopelijk zal Sven voor het eerste doelpunt zorgen zondag!

Sponsoren