Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 neemt het zondag op tegen Zevenhuizen en Pupil van de Week Dani trapt af

05-11-2021

Zondag ontvangt fc Harlingen 1 op sportpark Vierkantsdijk het eerste elftal van vv Zevenhuizen. Een voor fc Harlingen volslagen onbekende tegenstander, want nog niet eerder stond deze wedstrijd in de agenda.

De gasten uit Zevenhuizen presteren wisselvallig, maar hun wedstrijden zijn meestal wel doelpuntrijk. Voor hen is Harlingen een rit van zo’n tachtig kilometer. Zij zullen dat hele eind niet puntloos terug willen rijden. Afgelopen week namen ze de punten mee uit Sneek.

Het lukte fc Harlingen 1 niet om een punt mee te nemen vanaf Terschelling. Desondanks was de derde helft er niet minder geslaagd om. Onze jongens zullen de twaalfde man op een goed resultaat willen trakteren.


De wedstrijd wordt gesponsord door Schilderspecialist R. de Jong en Pupil van de Week Dani Mateu van der Schoot zal om 14.00 uur aftrappen.

Dani is 11 jaar en zit in groep 8 van IKC ‘t Wad. Hij speelt nog maar net een paar maanden bij fc Harlingen en hij vindt het prachtig allemaal. In de JO12-1 speelt hij voorin. Zijn favoriete club is FC Barcelona en hij vindt het jammer dat Messi niet meer bij Barcelona speelt want dat is wel zijn favoriete speler. Naast zijn grootste hobby voetballen doet Dani ook heel graag aan motercrossen. Verder vindt hij zwemmen, buiten spelen en met zijn vrienden gamen erg leuk. Dani heeft er zin in zondag, jullie ook? Iedereen is van harte welkom!

PROGRAMMA:

Zondag 7 november, THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 3 – LAC Frisia 2

11.00 uur fc Harlingen 4 – LSC 1890 8

14.00 uur fc Harlingen 1 – Zevenhuizen 1

 

Sponsoren