Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 naar Terschelling

01-04-2023

Zondag maakt fc Harlingen weer de (bijna) traditionele oversteek naar het mooie eiland Terschelling waar men op Midsland wordt verwacht voor de enige echte Waddenderby tussen S.C. Terschelling en fc Harlingen.

De eilanders draaien een goede serie en behaalden tien punten uit de laatste vijf wedstrijden en staan op een vijfde plaats. Netjes in de subtop. Een kampioenschap zal er waarschijnlijk niet inzitten, want het verschil met de koploper is dertien punten.
En laat de koploper nou de tegenstander zijn deze zondag: fc Harlingen dus. Díe hoofdmacht is nog volop in een strijd om het kampioenschap verwikkeld. Grootste concurrent in deze strijd is Nieuw-Roden. De enige ploeg waar niet van werd gewonnen (tweemaal gelijkspel). De voorsprong is twee punten en dus zal fc Harlingen de volle winst willen halen op het eiland.

In het verleden bleek dat niet altijd even simpel. Vorig jaar stonden we na een regenachtige wedstrijd (wie herinnert zich het niet?) nog met lege handen. Thuis werd Terschelling dan weer met lege handen naar huis gestuurd. Dat wel.
Hoe de punten zondag verdeeld worden weten we dan rond half vijf. Aftrap op het sportpark in Midsland is zondag om 14.30 uur.

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠𝗠𝗔 𝗭𝗢𝗡𝗗𝗔𝗚 𝟮 𝗔𝗣𝗥𝗜𝗟
10.30 LAC Frisia 2 – fc Harlingen 4
11.00 uur Geel Wit 3 – fc Harlingen 3
14.30 uur SC Terschelling 1 – fc Harlingen 1

Sponsoren