Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 maakt zich op voor sc Bolsward 1

21-11-2019

Na de zeer nuttige oefenwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen 2 gaat fc Harlingen 1 zich opmaken voor de wedstrijd in en tegen Bolsward.

Afgelopen dinsdagavond speelde fc Harlingen 1 een oefenwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen. Een ploeg die in de top van de eerste klasse meedraait. En fc Harlingen speelde zeker niet onverdienstelijk. Op aangeven van Evan was het Remko die de score openende (1-0). Maar de Zwaluwen kwamen na een kwartiertje spelen alweer gelijk. Door doelpunten van Martin en Evan kwamen de Harlingers met 3-1 voor te staan. Het laatste half uur lieten de Zwaluwen toch zien dat ze fitter zijn en met 3-4 werd de oefenwedstrijd afgesloten. Een goede voorbereiding op zondag.

Want aanstaande zondag speelt fc Harlingen 1 een uitwedstrijd tegen sc Bolsward. De Bolswarders presteren dit seizoen tot nu toe goed en staan op een verdienstelijke derde plek op de ranglijst. De meeste punten behaalden ze op eigen veld, waar tot nu toe slechts eenmaal werd verloren. fc Harlingen won tot nu toe slechts eenmaal. Dat was op Terschelling. Zou fc Harlingen er in slagen om in Bolsward de tweede zege te binnen te slepen. Het zal waarschijnlijk niet makkelijk worden, maar het elftal heeft laten zien over goede kwaliteiten te beschikken. Als de vizieren op scherp staan, de defensie als een huis en er dezelfde inzet wordt getoond als in de laatste duels, dan zou het wel eens een mooie middag kunnen worden in Bolsward. Het duel op sportpark Het Bolwerk begint zondag om 14.30 uur.

Programma senioren:
Zondag 24 november, THUIS:
10.00 uur fc Harlingen 4 – SC Bolsward 4
11.00 uur fc Harlingen 3 – fc Harlingen 2

Zondag 24 november, UIT:
14.30 uur SC Bolsward 1 – fc Harlingen 1

Sponsoren