Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen 1 in de startblokken voor nieuw seizoen! 

20-08-2022

fc Harlingen 1 in de startblokken voor nieuw seizoen!

De voorbereidingen voor een nieuw voetbalseizoen zijn weer van start gegaan. Na een welverdiende zomerse onderbreking, wordt er binnenkort weer afgetrapt bij fc Harlingen.

Foto boven: Nog niet iedereen kon afgelopen week aanwezig zijn tijdens de eerste trainingen vanwege vakantie

Foto onder: Steffen Hansma spreekt samen met Peter Outhuijse de groep toe

Deze week zijn, onder leiding van hoofdtrainer Stef Hansma en assistent-trainer Peter Outhuijse, de trainingen bij de selectie hervat. Elke dinsdag- en donderdagavond trainen de mannen vanaf 20.00 uur. De selectie zal ten opzichte van afgelopen seizoen iets gewijzigd worden vanwege gestopte spelers én aanvulling van een aantal nieuwe spelers. Deze nieuwe spelers worden binnenkort voorgesteld aan het grote publiek. Zondagmiddag vanaf 13.30 uur wordt er thuis een eerste onderlinge oefenwedstrijd gespeeld. Publiek is hierbij van harte welkom.

OEFENWEDSTRIJDEN
Op dinsdagavond 23 augustus speelt de selectie in en tegen Beetgum de eerste oefenwedstrijd. Daarna spelen de mannen op zondag 28 augustus een oefenwedstrijd thuis tegen Akkrum en 2 dagen later, op dinsdagavond 30 augustus, wordt er thuis tegen AVC geoefend.

BEKERWEDSTRIJDEN
Ook dit seizoen is fc Harlingen 1 ingedeeld in de 4e klasse B en worden er voorafgaand aan de reguliere competitie eerst een drietal bekerwedstrijden gespeeld. Zondag 4 september begint fc Harlingen aan zijn beker poule fase en zal de 1e wedstrijd een thuiswedstrijd zijn. Om 11.45 uur wordt er afgetrapt tegen Terschelling. Zondag 11 september vanaf 14.00 uur in Leeuwarden tegen MKV’29 en donderdagavond 15 september om 18.45 uur in en tegen Oosterlittens.

REGULIERE COMPETITIE
De eerste reguliere competitiewedstrijd staat gepland op zondag 25 september. Fc Harlingen speelt dan thuis en neemt het vanaf 14.00 uur op tegen Nieuw Roden 1. Over deze wedstrijd later meer uiteraard. Houdt de socials van fc Harlingen in de gaten voor meer nieuws.

@fcharlingen

Sponsoren