Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Fantastische start bij fc Harlingen middels Oliebollen-Snert Toernooi

10-01-2024

Dit jaar beleefden zowel de jeugd als de senioren een fantastische start van het nieuwe jaar tijdens het Oliebollen-Snert Toernooi 2024, dat nu al voor de derde keer plaatsvond bij fc Harlingen.

De toernooi commissie had er met 28 deelnemende jeugdteams en 10 seniorenteams een hele kluif aan maar mede dankzij de leiders, trainers en overige vrijwilligers werd een groot succes. Stipt 9 uur klonk het startsignaal en gingen de eerste jeugdleden de strijd met elkaar aan. Om 14 uur was het de beurt aan alle senioren.

Winnaars waren er volop die dag, maar het draaide vooral om het sportieve plezier! De snert, mede mogelijk gemaakt door Teerling B.V., viel goed in de smaak en ook de oliebollen van Bakkerij Elsinga waren verrukkelijk!

Een groot compliment en woord van dank is op zijn plaats voor de organisatie. Ingrid Hoekstra, Mark Koornstra, Bote Teerling, Klaas Bouma, Freerk Attema, Dirk Hiemstra, Audrey Hiemstra en Mathieu Visser hebben er met de hulp van alle leiders, trainers, kantine- en keuken bezetting een prachtige sportieve dag van gemaakt. Op naar volgend jaar!

Sponsoren