Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Familieweekend jeugdkaatsen en senioren kaatsen

28-06-2022

fc Harlingen heeft een grandioos weekend achter de rug! Drie dagen lang stond alles in het teken van sport, spel, plezier, muziek en gezelligheid en mede door de hulp van de vele vrijwilligers werd het een weekend om niet te vergeten!

Wat was het gesellug!” “Alles was ook zo goed geregeld!” “Wat hef ik mij vermaakt!” “Geen wanklank gehoord en geen nee verkoop gehad” “Wat hebben we dit gemist.” “Wat fijn dat het weer kon.” “Dit is toch fantástisch!” Deze opmerkingen en nog veel meer positieve klanken kreeg de organisatie te horen. In 2019 werd het familieweekend voor de laatste keer gehouden en na 2 “familieweekend-loze” jaren had iedereen er weer ontzettend veel zin in! De Activiteiten Commissie was al maanden bezig met het programma en wilde dit jaar grootser uitpakken dan ooit. En dat is hun goed gelukt!

Jeugd- en seniorenkaatsen
Tja, en dan de zondag. Het zogenaamde katerkaatsen. Om exact 11.00 uur begon het kaatsen voor zowel de jeugd als de senioren. Bij de jeugd waren er maar liefst 8 parturen en bij de senioren werd er gestart met 21(!) parturen. Dit is zowel bij de jeugd als bij de senioren ongekend veel en kaatsvereniging De Eendracht was er jaloers op. Na de prijsuitreikingen werd ook deze dag feestelijk beëindigd en kwam er een eind aan een zeer geslaagd weekend vol sport, spel, plezier, muziek en gezelligheid. Uiteraard staan er meer foto’s, verslagen en uitslagen op onze website, facebookpagina, instagrampagina en twitter.

Foto boven: Winnaars jeugd kaatsen: In de winnaarsronde werden Mike Vlieger en Dani M. v/d Schoot 1e en de 2e prijs ging naar Mirthe Visser en Donny v/d Schoot. In de verliezersronde werden Jens Visser en Lucas Vlieger 1e en de 2e prijs ging naar Kyron Douwsma en Bryan Teerling.

Foto boven: Winnaars kaatsen senioren: In de winnaarsronde werden Jelte Kroes, Sanne McMurter en Evan van Sertima 1e en de koningsprijs ging naar Sanne. De 2e prijs ging naar Sipke v/d Ploeg, Tjarda Helvrich en Hans Douwsma. Het partuur Sven Helvrich, Alexandra Groenewoud en Kenji de Rover werden 3e. In de verliezersronde waren Erik Zandberg, Peter Beuker en Ruben Keizer de beste. Op de 2e plaats eindigde René Metz, Klaas Bouma en Sido Smit.

Voor alle foto’s van het kaatsen: KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S

Een weekend waarin alle vrijwilligers nog 1 keer alles wisten te geven. De schoonmakers, de op- en afbouwers, het kantinepersoneel, scheidsrechters, spelbegeleiders en alle overige vrijwilligers die spontaan een handje hielpen, ontzettend bedankt! En last but nog least de Activiteiten Commissie, zij verdienen een dikke pluim voor de enorme inzet die zij, samen met al die andere vrijwilligers, hebben getoond. Zonder al deze vrijwilligers kan een familieweekend niet bestaan!

Volg onze socials en blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Sponsoren