Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Familieweekend fc Harlingen van start!

21-06-2024

Vanavond wordt het startsein gegeven voor ons familieweekend! Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud.

ORANJEFESTIVAL

Vanavond vanaf 18.30 uur wordt er afgetrapt met het Walking Football toernooi waarbij deelnemende verenigingen Leovardia, FC Burgum en Middelzee het op gaan nemen tegen de Old Stars Ouwe Seunen. Daarnaast uiteraard de zeskamp voor jong en oud zijn. Een favoriet onder vele mensen en wordt al 10 jaar op rij gehouden. En wederom is het de organisatie weer gelukt om met vernieuwende onderdelen te komen! Na de sport is het om 21.00 uur tijd voor de EK wedstrijd NEDERLAND – FRANKRIJK die live te zien zal zijn. Duo Small Change zorgt voor een muzikale afsluiter van de vrijdagavond.

VOETBAL, VOETBAL EN NOG EENS VOETBAL

Zaterdag 22 juni staat vooral in het teken van voetbal voor jong en oud! Of het nu 4×4, 5×5 verkleedvoetbal, 7×7 of penaltyschieten is, iedereen kan zijn of haar voetbal skills laten zien. De dag begint om 10 uur voor de jeugd en vanaf 11.45 uur begint het verkleedvoetbalfestijn voor JO15 en ouder(s). Fc Harlingen’s enige en eigen feestzanger Benny Bakker komt ’s middags vanaf 16.00 uur op het terras zingen en hij zal er ongetwijfeld weer een swingende middag van gaan maken. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen zich even opladen voor de avond. Want fc Harlingen heeft een primeur! De Harlinger Allstars hebben hun krachten gebundeld en hier is de HA24 band uit ontstaan. Vanaf 20.00 uur gaan zij er een onvergetelijke feestavond van maken.

KAATSEN

En wanneer alles weer “uitgekaterd” is (of niet) wordt er zondagochtend 23 juni om 10.30 uur gestart met het kaatsen voor jong en oud! Ook dit jaar weer veel opgaves en ook al doe je niet mee, kijken en genieten mag altijd! Meer informatie over bijvoorbeeld het volledige programma is terug te vinden via de social mediakanalen van fc Harlingen.

We hebben er zininin!

 

Sponsoren