Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Familieweekend bij fc Harlingen

24-05-2018

Bijna is het weer zover! Het familieweekend bij fc Harlingen! Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement bij fc Harlingen welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud. Maar het weekend is natuurlijk ook bedoeld om het seizoen feestelijk mee af te sluiten. Kampioenen worden nog even extra in het zonnetje gezet, er is voetbal voor jong en oud en tijdens het lopend buffet kan er onder het genot van een hapje en een drankje nog even heerlijk na gepraat worden. We bieden dit jaar een vullend programma met daarin vele artiesten en activiteiten, waarvan wij weten dat ze bij een ieder in de smaak zullen vallen.

Vrijdag 15 juni 2018 wordt het startsein gegeven voor het familieweekend. Na het openingswoord van onze voorzitter Sandra de Melker wordt het startsein gegeven voor het eindtoernooi van het Walking Football. Dit is een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. De groep is vanaf maart dit jaar begonnen bij fc Harlingen en zij zullen het in kleine partijtjes op gaan nemen tegen diverse clubs vanuit Friesland. Uiteraard met de nodige Harlinger humor.

Maar ook de zeskamp is dit jaar terug! De zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld en de teams bestaan uit 5 personen. De bedoeling is dat elk spel in een bepaalde tijd gespeeld wordt. Aan de hand van een puntentelling rolt er uiteindelijk een winnend team uit de bus. Op het opgave formulier staat dat de zeskamp vanaf 16 jaar is maar dit staat foutief vermeld. Het is voor alle leeftijden! Wel geven we het advies dat er minimaal 1 of 2 zestienplussers in een team moet zitten. De vrijdagavond wordt afgesloten met Coverband Crossroads. Zij hebben een enorm repertoire aan nummers en speelt deze avond alle soorten muziek. Van dance classics tot Nederlandstalige feestmuziek en van rock&roll tot de hedendaagse popmuziek. Zij spelen onder andere de volgende stijlen: dance classics, 70’s, 80’s, 90’s, top-40, salsa, rock&roll, reggae, country, smartlappen, Nederlandstalige feest- en popmuziek, quickstep en stijldansmuziek.

Zaterdag 16 juni 2018 begint de dag om 10.00 uur met…voetbal uiteraard! In 4×4 partijtjes wordt er door de jeugd t/m JO15 gevoetbald. De kinderen kunnen zich individueel opgeven en wij zorgen voor een leuke mix met eigen leeftijdsgenootjes. Vanaf 13.00 uur is het de beurt aan de senioren (JO17+). Hier wordt 7×7 gevoetbald en alleen bij genoeg deelname zal er een prof- en amateur poule zijn.

Vanaf 16.00/16.30 uur zullen de kampioenen gehuldigd worden. Hierna zal het lopend buffet, met mede werking van Pizzeria Pompeï, geopend worden maar men moet zich hiervoor wel opgeven!
Vanaf 20.00 uur zorgt DJ Matello voor een feestelijke afsluiting van de avond. DJ Matello (Matthijs) is al een aantal jaar als DJ actief, houdt van vele soorten muziek en kan van elke samenkomst een gezellig feest maken. Muziek draaien is een hobby voor hem en hij doet het dus altijd met heel veel plezier en enthousiasme.

Op zondag 17 juni wordt het weekend afgesloten met kaatsen. Vanaf 11.00 uur wordt er zowel door de jeugd (7t/m12) als de volwassenen gekaatst.

In de kantine liggen opgave formulieren. Vul ze in en lever ze zo snel mogelijk weer in (voor 3 juni). We gaan er met z’n allen een fantastisch weekend van maken! En uiteraard geldt voor het gehele weekend, GEEN 18? GEEN ALCOHOL! Hier wordt actief op gecontroleerd, zorg dus dat je je ID mee hebt!

     

Sponsoren