Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Familieweekend 2022! Wat staat er op het programma?

24-05-2022

Nog een paar weken en dan is het weer zover! Het familieweekend bij fc Harlingen! Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement bij fc Harlingen welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud! Dit jaar is het weekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022

Een weekend, bedoeld om het seizoen feestelijk mee af te sluiten. Uiteraard is er voetbal voor jong en oud maar er is meer! We bieden dit jaar een vullend programma met daarin vele artiesten en activiteiten, waarvan wij weten dat ze bij een ieder in de smaak zullen vallen. Voor de allerkleinsten staat er het hele weekend een springkussen. Check het programma hieronder:

LET OP, een kleine wijziging bij de penaltybokaal! Penaltybokaal jeugd is t/m JO15! De jeugd is onderverdeeld in categorieën. Vanaf J/MO17 tel je mee bij de senioren!

Vrijdag 24 juni 2022 wordt het startsein gegeven voor het familieweekend. Na het openingswoord van onze voorzitter Nico Beuker wordt het startsein gegeven voor het Walking Football “Ouwe Seunen” toernooi. Een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. De groep is vanaf maart 2018 begonnen bij fc Harlingen en zij zullen het in kleine partijtjes op gaan nemen tegen diverse clubs vanuit Friesland met o.a. teams van Cambuur en Enkhuizen, uiteraard aangevuld met de nodige Harlinger humor.

Zowel de jeugd als de senioren gaan op de vrijdagavond bovendien strijden om de felbegeerde penalty bokaal. Kan René Metz, winnaar van de senioren 2019, zijn titel verdedigen? Of gaat de wisselbeker dit jaar naar iemand anders? Zanger Wytze zorgt voor de muzikale afsluiter.

Zaterdag 25 juni 2022 begint de dag om 10.00 uur met… voetbal uiteraard! In 4×4 partijtjes wordt er door de jeugd t/m JO14 gevoetbald. De kinderen kunnen zich individueel opgeven en wij zorgen voor een leuke mix met eigen leeftijdsgenootjes.

 

Vanaf 11.30 uur is het de beurt aan de senioren (J/MO15+). Ook hier is opgave verplicht. Nieuw dit jaar is dat er 5×5 gevoetbald word én men mag verkleed! Het best verklede team wint namelijk een mooie prijs!

 

Na het 5×5 voetbal is het de beurt aan de zeskamp! En ook met dit onderdeel gaan we harder, sneller en hoger dan voorgaande jaren!

De zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld en de teams bestaan uit 5 personen. Aan de hand van een puntentelling rolt er uiteindelijk een winnend team uit de bus.

Benny Bakker komt de middag muzikaal opfleuren en vanaf een uurtje of 20/21.00 uur zullen de mannen van OpSienPlaats de kantine op zijn kop zetten. Deze jongens weten altijd een leuke en gezellige sfeer te creëren en spelen muziek voor jong en oud. Of het nu muziek van de jaren 60 is of van nu, de mannen spelen alles! Na 12 jaar beleven ze er nog steeds veel lol in en maken er altijd een feestje van!

Op zondag 26 juni 2022 wordt het weekend traditioneel afgesloten met het kaatsen. Vanaf 11.00 uur liggen de perken er weer klaar voor en gaan we van start!

Voor alle activiteiten geldt: aanmelden via ac@fc-harlingen.nl

Geef je team, naam en leeftijden door en geef je zo snel mogelijk op. Opgeven kan tot en met 23 juni maar hoe eerder hoe beter!

We gaan er met z’n allen een fantastisch weekend van maken! En uiteraard geldt voor het gehele weekend, GEEN 18? GEEN ALCOHOL! Hier wordt actief op gecontroleerd, zorg dus dat je je ID mee hebt!

Evan, Isolde, Cerise en Evelien

 

Volg onze socials en mis niks!

Sponsoren