Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Familieweekend 2019

16-05-2019

Nog een paar weken en dan is het weer zover! Het familieweekend bij fc Harlingen! Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement bij fc Harlingen welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud. Maar het weekend is natuurlijk ook bedoeld om het seizoen feestelijk mee af te sluiten. Er is voetbal voor jong en oud en tijdens het lopend buffet kan er onder het genot van een hapje en een drankje nog even heerlijk na gepraat worden. We bieden dit jaar een vullend programma met daarin vele artiesten en activiteiten, waarvan wij weten dat ze bij een ieder in de smaak zullen vallen. Voor de allerkleinsten staat er het hele weekend een springkussen.

Vrijdag 14 juni 2019 wordt het startsein gegeven voor het familieweekend. Na het openingswoord van onze voorzitter Nico Beuker wordt het startsein gegeven voor het Walking Football “Ouwe Seunen” toernooi. Een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. De groep is vanaf maart 2018 begonnen bij fc Harlingen en zij zullen het in kleine partijtjes op gaan nemen tegen diverse clubs vanuit Friesland. Uiteraard met de nodige Harlinger humor.

Maar ook de zeskamp is dit jaar terug! De zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld en de teams bestaan uit 5 personen. De bedoeling is dat elk spel in een bepaalde tijd gespeeld wordt. Aan de hand van een puntentelling rolt er uiteindelijk een winnend team uit de bus. Boaz Roelevink en Roel Faber zorgen voor de muzikale omlijsting.

Zaterdag 15 juni 2019 begint de dag om 10.00 uur met…voetbal uiteraard! In 4×4 partijtjes wordt er door de jeugd t/m JO15 gevoetbald. De kinderen kunnen zich individueel opgeven en wij zorgen voor een leuke mix met eigen leeftijdsgenootjes. Vanaf 13.00 uur is het de beurt aan de senioren (JO17+). Hier wordt 7×7 gevoetbald en alleen bij genoeg deelname zal er een prof- en amateur poule zijn. Wanneer de ouders lekker aan het voetballen zijn, kan de jeugd gaan strijden om de penalty bokaal. Na het 7×7 voetbal is het de beurt aan de senioren om die felbegeerde penalty bokaal in de wacht te slepen.

Duo Wiebe en Wijtze komen de middag muzikaal opfleuren en Pizzeria Pompeï zorgt voor een heerlijk lopend buffet. Maar let op! Men moet zich hiervoor wel opgeven!
Na het lopend buffet gaan we gelijk door en komen de mannen van Op Sien Plaats de avond afsluiten. Deze jongens weten altijd een leuke en gezellige sfeer te creëren en spelen muziek voor jong en oud. Of het nu muziek van de jaren 60 is of van nu, de mannen spelen alles! Na 12 jaar beleven ze er nog steeds veel lol in en maken er altijd een feestje van!

Op zondag 16 juni 2019 wordt het weekend afgesloten met kaatsen. Vanaf 11.00 uur wordt er zowel door de jeugd (7t/m12) als de volwassenen gekaatst. Let op! Na sluiting opgave (9 juni) wordt er al geloot bij het kaatsen. Ben je te laat met opgeven dan kom je op de reservelijst!

In de kantine liggen opgave formulieren of download hem hier:

Vul ze in en lever ze zo snel mogelijk weer in (vóór 9 juni). Inleveren kan bij Evelien Attema, Mirjam Jellema of Evan van Sertima. We gaan er met z’n allen een fantastisch weekend van maken! En uiteraard geldt voor het gehele weekend, GEEN 18? GEEN ALCOHOL! Hier wordt actief op gecontroleerd, zorg dus dat je je ID mee hebt!

Sponsoren