Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Extra fotomoment PLUS spaaractie

21-11-2018

EXTRA FOTOMOMENT PLUS SPAARACTIE

Zoals jullie weten is de PLUS spaaractie deze week van start gegaan en kan iedereen sparen voor FAN-artikelen van fc Harlingen. Een groot aantal spelers is al op de foto gekomen maar ben jij niet op de foto gegaan voor de Clubfund actie en vind je dat nu erg jammer? Er is nog een mogelijkheid om een extra foto moment te organiseren. Dit kan echter alleen als er vanuit de 4 deelnemende verenigingen in totaal 100 personen of meer belangstelling hebben.

Dus, wil jij, of moet jouw team (of een gedeelte daarvan) nog op de foto. Stuur dan een mailtje naar clubfundharlingen@gmail.com, met daarin je naam, vereniging en telefoonnummer. Geef je een heel team op dan zijn de gegevens van het contactpersoon voldoende met het aantal leden.

Het verzoek van ons is wel dat wanneer je je individueel of als team hiervoor aanmeld, dit ook even aan ons door te geven via: janhelvrich@home.nl . Wanneer het extra fotomoment doorgaat weten wij ook over welke spelers/trainers/leiders/vrijwilligers het gaat.

Iedereen kan nog op de foto, dus ook als je vrijwilliger, bestuurslid, trainer, leider etc. bent. Hoe meer leden zich hiervoor aanmelden hoe beter, want ook als fc Harlingen worden wij er dan mee gesteund. Meld je zo gauw mogelijk aan!

Sponsoren