Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Explosieve groei bij de meisjes afdeling van fc Harlingen!

18-01-2023

De derde fase binnen het meisjesvoetbal staat op het punt te beginnen en fc Harlingen gaat deze fase van start met een nieuw team binnen de meisjesafdeling!

De meidenafdeling groeit en bloeit al jaren bij fc Harlingen en mede door de explosieve groei bij de MO13-1 heeft coördinator van de meisjesafdeling Ingrid Hoekstra in samenwerking met de trainster en leidster van de MO13, Audrey Hiemstra, gekozen voor een nieuw team, de MO11-1. Door uit te breiden krijgen alle meisjes nog meer die aandacht die ze verdienen en kunnen ze zich ontplooien binnen het voetbal. Want wie droomt er nu niet van om hetzelfde als Jackie Groenen, Vivianne Miedema of Lieke Martens te bereiken. Trainers Saskia Helvrich-Kuper en Tjeerd van Eijck staan voor de groep en hebben er ontzettend veel zin in!

In- en doorstroommogelijkheden
Met dit nieuwe team erbij breidt fc Harlingen de meiden- en vrouwenafdeling aanzienlijk uit. Vier meisjesteams (MO11, MO13, MO15 en MO17) die moeiteloos door kunnen stromen naar de al bestaande Vrouwen 1 en Vrouwen 30+ teams. De mogelijkheid om als nieuwe speelster in te stromen blijft uiteraard ook nog steeds bestaan want elk meisje verdient een kans om met veel plezier te kunnen voetballen. De MO11 traint elke maandag- en woensdagavond van 17.30 – 18.30 uur. Gratis en vrijblijvend meetrainen mag altijd.
Voor vragen en/of meer informatie, mail naar: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl

Meer informatie over bijvoorbeeld alle teams is te vinden op onze website 

Sponsoren