Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Enthousiasme en inzet bij fc Harlingen JO8-1

20-02-2019

Alhoewel het vakantie is, was uitslapen voor fc Harlingen JO-8 afgelopen zaterdag nog geen optie. Om 08.15 uur verzamelden Tygo, Almoutaz, Luquenio, Lasse, Anne-Jeppe, Benthe, Kyron en Lucas zich samen met de begeleiders bij fc Harlingen. Hier werd de reis naar Leeuwarden ingezet want ze moesten tegen de JO-8 van Blauwwit’34 spelen.

Met de vorige overwinning nog in hun geheugen begonnen de jongens en dame met veel enthousiasme aan de wedstrijd. Na 8 minuten spelen scoorde Anne-Jeppe 0-1. Even later maakte Almoutaz de 0-2, snel gevolgd door Lucas die de 0-3 maakte. Blauwwit’34 herpakte zich en maakte even later 1-3. Tygo die uitstekend keepte wou ook scoren. Helaas deed hij dat in eigen doel, zodat er met 2-3 de rust werd ingegaan.

Beide teams lieten zich niet het kaas van het brood eten na de rust. Blauwwit’34 kwam snel op voorsprong, maar Almoutaz maakte daarna snel de 4-4. Hierna werd het een beetje rommelig op het veld, en na vele ballen op de paal of lat van beide kanten werd het uiteindelijk 6-4.

Ondanks het verlies hebben de dame en jongens erg genoten van de wedstrijd. Aan het enthousiasme en inzet heeft het zeker niet gelegen! Nu eerst vakantie en dan op 9 maart word de reis naar Balk ingezet.

Sponsoren