Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Eerste punt fc Harlingen VR1

10-10-2019

Eerste punt fc Harlingen VR1
Afgelopen zaterdag stond de tweede competitiewedstrijd tegen NOK op het programma. Op een zonovergoten zaterdagmiddag werd het eerste punt binnengehaald.

Onder de lat begon Deveny. In de verdediging stonden Nicky, Sabine, Sjoukje en Carmen. Op een 4-vrouws middenveld begonnen Nikki, Ilona, Sascha en Julia. De spitsen waren Ashley en Ilse. Op een goedgevulde bank begonnen Ingrid, Inez, Emma, Gwen en Lizzy aan de wedstrijd.

Om 12:00 uur werd er in Oudemirdum afgetrapt. fc Harlingen begon sterk aan de wedstrijd, daar Julia na 8 minuten de 0-1 binnenschoot. Het aantal kansen waren voor beide ploegen evenwichtig, maar na 18 minuten te hebben gespeeld ging het mis voor fc Harlingen. NOK wist binnen een minuut de stand om te buigen naar 2-1 stand. fc Harlingen herpakte zichzelf weer en in minuut 45+1 wist de inmiddels ingevallen Gwen de stand weer gelijk te trekken.

Er volgde een aantal wissels in de rust. De dames begonnen goed aan de tweede helft want na amper 4 minuten te hebben gespeeld wist Sascha de Harlingers weer op voorsprong te zetten. Lang konden de dames niet genieten van de voorsprong want een minuut later lag de 3-3 weer in het net. De wedstrijd was verder in evenwicht daar beide ploegen goede kansen hadden de wedstrijd naar zich toe te trekken. Gescoord werd er niet meer en de wedstrijd eindigde in 3-3.

Aanstaande zaterdag 12 oktober stond de stadsderby tegen Zeerobben VR1 op het programma. Deze wedstrijd zal naar een andere datum worden verplaatst. In de beker kwamen beide ploegen elkaar ook tegen, daar was Zeerobben uiteindelijk met 3-0 te sterk.

Sponsoren