Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Een uitslag om warm van te worden!

20-11-2018

Een uitslag om warm van te worden!
Vroeg uit de veren op deze winterse zaterdagochtend. Het team van fc Harlingen JO11-2 neemt het vandaag op tegen V.V. Minnertsga JO11-1 en betreedt om 8.30 uur in Minnertsga, met thermokleding onder het tenue, het witte veld. De jongens zijn er klaar voor en hebben voor deze wedstrijd versterking gekregen van Jesse en Justin.

In de beginfase van de wedstrijd is het spel tussen de beide ploegen aardig in evenwicht en over en weer zijn er kansen. Gelukkig houdt Julian met een paar prachtige reddingen het doel leeg. Mike ziet zijn eerste kansen van deze wedstrijd helaas naast het doel gaan, maar hij knokt door, waardoor in de 20e minuut de bal voor de voeten van Wesley komt. Wesley tikt de bal vervolgens heel beheerst in het doel, 0-1! Nog geen vijf minuten betaalt de inzet van Jesse zich uit: hij schrijft de 0-2 op zijn naam!

Tijdens de rust warmen de jongens weer lekker op en wisselen de keepers van tenue. In de 2e helft neemt Sven plaats in het doel. De toeschouwers staan nog niet eens allemaal weer langs het veld of er valt alweer een doelpunt: Wesley maakt zijn 2e goal in deze wedstrijd, de stand is 0-3!
In de slotfase van de wedstrijd lijkt de tegenstander wat sterker te worden, maar Kordian, Justin, Eelco en keeper Sven weten te voorkomen dat er nog een tegendoelpunt valt. Een verrassend laatste doelpunt van Tijmen brengt de eindstand van deze wedstrijd op 0-4! Na een lekkere warme douche en met een prachtig resultaat keren de mannen huiswaarts.

Komende zaterdag een thuiswedstrijd voor de jongens, 10.30 uur tegen CVO JO11-1.

Sponsoren