Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Een nieuw seizoen betekent een frisse start bij fc Harlingen JO7-JO8-JO9!

12-09-2023

Voetbal vanaf 5 jaar, het draait allemaal om plezier!

Terwijl de doorgewinterde teams al druk bezig waren met hun trainingen en voorbereidingen voor het komende seizoen, was het vorige week woensdag de beurt aan onze jongste voetbaltalenten. De JO7, JO8 en JO9 spelers werden onder de deskundige begeleiding van hoofd opleiding Kerst Heida en Catrinus Bouwhuis klaargestoomd voor een seizoen vol avontuur en plezier.

Bij fc Harlingen begint voetbal al op jonge leeftijd, vanaf 5 jaar, en het draait allemaal om plezier. En plezier is precies wat ze bieden! Elke woensdag komen de kinderen in kleine groepjes samen van 16.45 tot 17.30 uur om te trainen. Af en toe komen er zelfs speciale gasttrainers die langs om hun kennis te delen, zoals Kerst Heida, Klaas Bouma, Piet Kuiken, Geert Zeilmaker, Romke Keur, Nicky Dekker, Hielke Jager en Peter Schadenberg.

Voetbal staat voor plezier maken met vrienden en vriendinnen, het geeft je kinderen zelfvertrouwen en laat ze groeien. Bij fc Harlingen leren de kinderen niet alleen schieten, aannemen, dribbelen en andere voetbalvaardigheden, maar ze bouwen ook vriendschappen voor het leven op. Met de bal aan hun voeten gaan ze op weg naar nieuwe avonturen.

Wil jij je kind ook laten genieten van het voetbalspel bij fc Harlingen? Dat kan! Meld je eenvoudig aan bij onze jeugdvoorzitter via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl. Voor eventuele vragen of meer informatie kun je daar ook terecht. De jeugd gaat een geweldig seizoen tegemoet vol sportiviteit, leerzame trainingen, vriendschap en vooral veel plezier op het voetbalveld!

—> TRAINING FC HARLINGEN JO7-JO8-JO9

—> ELKE WOENSDAG VAN 16.45 – 17.30 UUR

Sponsoren