Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Dronrijp/Foarut VR1 – fc Harlingen VR1

03-12-2019

Dronrijp/Foarut VR1 – fc Harlingen VR1
Afgelopen zaterdag speelden de dames van de vrouwen 1 de competitie wedstrijd tegen Dronrijp/Foarut Vr1. DFC staat in de middenmoot met 9 punten uit 8 wedstrijden.

De Harlingers begonnen met de volgende spelers: Onder de lat Arwen, in de verdediging Nicky, Ingrid, Sjoukje en Carmen. Op het middenveld begonnen Ilse, Nikki, Sascha, Julia en Ashley. De spits was Inez. Op de bank begonnen Ilona, Lize en Deveny.

Er werd om 15:00 uur afgetrapt in Dronrijp. Al na 7 minuten te hebben gespeeld kwam de thuisploeg op voorsprong. 8 Minuten later viel ook de 2-0 voor DFC. In de 17e minuut pakte Ingrid een gele kaart na een zakelijke overtreding op de doorgebroken spits. Als gevolg daarvan moesten de dames tien minuten lang met 10 man verder. In de 22e minuut ging het weer mis en DFC scoorde de 3-0. Twee minuten later viel ook nog de 4-0. Nadat fc Harlingen weer met 11 man op het veld stond werd er in de 27e minuut wat terug gedaan. Het was Ashley die met de bal de achterlijn haalde en een lage voorzet gaf. De bal kwam bij Nikki terecht en nadat het schot eerst geblokt werd, kon Nikki de rebound wel verzilveren. 4-1 Was tevens de rust stand.

Na de thee werd de wedstrijd weer voortgezet. Fc Harlingen kreeg 7 minuten na rust direct een tegengoal te verwerken. Na de 5-1 kon fc Harlingen meer grip op de wedstrijd krijgen en werd nog een paar keer gevaarlijk voor de goal. Bij vlagen werd er leuk voetbal op de mat gelegd, alleen kon fc Harlingen de kansen niet verzilveren. 5-1 Werd de eindstand en na 8 wedstrijden te hebben gespeeld staan de Dames met 2 punten op de voorlaatste plek.

Sponsoren