Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Dikverdiende 3 punten voor JO15-3

11-11-2018

Dikverdiende 3 punten voor JO15-3

Vandaag moesten we om 11 uur aantreden thuis tegen FVC. Maar de wedstrijd had een valse start want FVC had geen tenues mee, even vergeten?.
Maar nu de wedstrijd, de eerste 10 minuten moesten we toch nog even wakker worden want FVC begon sterk aan de wedstrijd! Hierna kregen we wat meer controle en wat kleine kansjes. De eerste grote kans was gelijk raak, een mooi pasje van Ruben op Calvin die 1 op 1 met de keeper koelbloedig afrond. Niet vlak daarna heeft Bitar het op zijn heupen en maakt de 2-0. Vlak daarna is het rust.

De 2e helft beginnen we goed, de verdediging met Jorn, Robbin, Timo, Lars, Radwan, Thijs H, Senna en Wiktor staat als een huis!! De ene aanval na de andere volgt mekaar op, Adam krijgt de bal en haalt uit, zo hard dat de keeper de bal wel raakt maar niet kan houden,3-0. Dan komt de bal van achteruit en onze snelle Bitar loopt iedereen eruit en scoort 4-0, en een paar minuten later de 5-0! Daarna past Tijs S. op Ruben die maakt 6-0 en daarna een pass van Boy en Ruben maakt ook de 7-0!! Tsjongejonge wat een wedstrijd en het is nog niet genoeg want Bitar weet er nog 2 in te schieten, wat een feest!! Een dikverdiende 9-0 winst???!! Dit hadden de jongens echt nodig? Foto’s gemaakt door P. IJdema zie je hier

Volgende week moeten we naar de nummer 3 Tzummarum maar eerst maar even nagenieten van dit mooie resultaat.

Sponsoren