Nieuws Blijf altijd op de hoogte

De zaterdag van het familieweekend; 4×4 jeugdtoernooi, 5×5 verkleed voetbal en Spel Zonder Grenzen

28-06-2022

fc Harlingen heeft een grandioos weekend achter de rug! Drie dagen lang stond alles in het teken van sport, spel, plezier, muziek en gezelligheid en mede door de hulp van de vele vrijwilligers werd het een weekend om niet te vergeten!

Wat was het gesellug!” “Alles was ook zo goed geregeld!” “Wat hef ik mij vermaakt!” “Geen wanklank gehoord en geen nee verkoop gehad” “Wat hebben we dit gemist.” “Wat fijn dat het weer kon.” “Dit is toch fantástisch!” Deze opmerkingen en nog veel meer positieve klanken kreeg de organisatie te horen. In 2019 werd het familieweekend voor de laatste keer gehouden en na 2 “familieweekend-loze” jaren had iedereen er weer ontzettend veel zin in! De Activiteiten Commissie was al maanden bezig met het programma en wilde dit jaar grootser uitpakken dan ooit. En dat is hun goed gelukt!

Jeugdvoetbal 4×4, verkleedvoetbal 5×5 en Spel Zonder Grenzen
Zaterdagochtend was het de beurt aan de jeugdvoetballertjes en onder het mom van, niks moet, alles mag, was het een grote opkomst aan vrijwillige opgaves. De toernooileiding wist er weer een goede mix van te maken en de jeugd ging vanaf 10.00 uur in hun eigen categorie de strijd met elkaar aan gaan in een 4×4 toernooi. Omroeper Matthieu Visser had alles weer prima onder controle en samen met Ingrid Hoekstra werden alle standen keurig bijgehouden. Aan het begin van de middag werden de winnaars bekend en zij kregen een mooie prijs.

Foto boven: 1e prijswinnaars in de categorie JO7-JO8: Järvi Koornstra, Danique Helvrich en Levi Broersma.

Foto onder: 1e prijswinnaars in de categorie JO10-JO11-MO11: Ysak, Tijs Hamersma, Kyron Douwsma.

Foto onder: 1e prijswinnaars in de categorie JO13-JO14: Jesper Teerling, Thije Visser en Julian Keizer

Daarna was het tijd voor de senioren. Vanaf de JO15 kon men zich in eigen teams opgeven en werd er met 16 teams een 5×5 toernooi gespeeld. De Activiteiten Commissie had er een verkleed toernooi van gemaakt en zodoende kwamen de gekste creaties voorbij. Van team Gullit, The Goats, The Legends en M&M tot Hippies, Beejwatsjes, Badjassen, Sexy Smurfjes en nog véél meer ludieke teams. Het leverde een zinderende finale op tussen The Goats en Team Zandbult waarbij de jonge jongens van JO17 The Goats wisten te winnen met 3-2.

Foto boven: Prijswinnaars 5×5 toernooi: 1e prijswinnaars bij het 5×5 verkleed toernooi waren The Goats met Jort Scheffer, Niels Attema, Thijmen van der Ploeg, Finn Janssen, Daan Mulder, Kenji de Rover en Nick Teerling.

Na de prijsuitreiking werd er verkast naar het volgende veld alwaar het Spel Zonder Grenzen klaar stond. Maar liefst 18 teams hadden zich hiervoor opgegeven en het team wat het snelst alle 9 onderdelen wist af te leggen was uiteindelijk Team Zandbult. Zij wisten in 2019 ook al de Zeskamp titel binnen te slepen en nu dus de titel Spel Zonder Grenzen.

Foto boven: Spel Zonder Grenzen winnaars: 1e prijs winnaars van het Spel Zonder Grenzen: Team Zandbult met Remko Zandberg, Arjan Outhuijse, Egbert-Jan Panbakker, Siefko Jager, Gwen Metz, Lotte Dekker, Cerise Helvrich en Natalja Helvrich.

Na het sport en spel gedeelte kon men zich even ontspannen met de muzikale klanken van Benny Bakker. Deze geweldige zanger kreeg de moegestreden beentjes weer omhoog en zelfs de tafel was niet veilig meer. De mannen van Op Sien Plaats namen het ‘s avonds over en zo kwam ook deze dag tot een gezellig einde.

Alle foto’s van de zaterdag zie je hier: KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S

Een weekend waarin alle vrijwilligers nog 1 keer alles wisten te geven. De schoonmakers, de op- en afbouwers, het kantinepersoneel, scheidsrechters, spelbegeleiders en alle overige vrijwilligers die spontaan een handje hielpen, ontzettend bedankt! En last but nog least de Activiteiten Commissie, zij verdienen een dikke pluim voor de enorme inzet die zij, samen met al die andere vrijwilligers, hebben getoond. Zonder al deze vrijwilligers kan een familieweekend niet bestaan!

Volg onze socials en mis niks!

Sponsoren