Nieuws Blijf altijd op de hoogte

De Walking Footballers beginnen a.s. woensdag weer te trainen

27-08-2018

Voor de Walking Footballers “Oldstars Ouwe Seunen” komt ook een einde aan de zomerstop. Woensdag 29 augustus pikt Marcel Frankena de trainingen weer op bij fc Harlingen.  En dat is maar goed ook want op 7 september staat er een groot toernooi op de agenda.

Als vanouds beginnen de Oldstars eerst met hun bakje koffie en ongetwijfeld rollen de vakantieverhalen dan over de tafel. Daarna omkleden en vanaf 10.00 uur wordt er weer serieus getraind. Ze mutte wel fit weze want De Oldstars Ouwe Seunen zijn namelijk op vrijdag 7 september uitgenodigd om deel te nemen aan het Havenstad Oldstars-meeting. Stichting Feijenoord OldStars en het Nationaal Ouderenfonds organiseren de eerste editie van een Havenstad OldStars-meeting. Een evenement dat in het kader staat van de Wereldhavendagen. Het thema van deze havendagen is Energize en onder dit thema komen verschillende OldStars-teams bij elkaar om onderlinge potjes te spelen (zes tegen zes). Dit evenement wordt op het recent in gebruik genomen Sportpark Olympia te Rotterdam, onder de rook van De Kuip, georganiseerd.
Tijdens deze meeting, waarin de voetballers het op sportieve wijze tegen elkaar opnemen, komen drie categorie verenigingen samen voor het bemachtigen van de wisseltrofee. Er is een categorie voor gevorderde teams, voor teams uit de Havensteden en voor de beginnende Walking Football-spelers. Een zeer bijzondere dag dus voor de Oldstars Ouwe Seunen uit Harlingen.

Elke 60-plusser mag zich overigens bij de groep aansluiten. De groep is al behoorlijk gegroeid en elke week sluiten er meer 60-plussers aan. Kijk hier voor meer informatie of nog beter, kom lekker een keer meedoen!

Sponsoren