Nieuws Blijf altijd op de hoogte

De strijd in de beker voor fc Harlingen JO10-1

18-09-2018

Bekerwedstrijd 15 september fc Harlingen JO10-1 – Franeker JO10-3.

De jongens en meisjes van fc Harlingen JO10-1 hadden er zin in ondanks het feit dat we geen wissels hadden. Binnen een minuut scoorde Mike vlieger op een voorzet van Justin Beverlo. Maar Franeker liet ook van zich spreken en maakte meteen de gelijk maker. De rest van de eerste helft bleef het gelijk op gaan Mike Vlieger scoorde nog 2 keer. Maar Franeker wist nog 3 keer het net te vinden waar door we met 4 -3 achterstand aan de limonade konden.

Maar ook na de limonade stond fc Harlingen JO10 hun mannetje en binnen een paar minuten scoorde Justin Beverlo 2x keer. We stonden weer voor met 5-4 en dat gaf ze vleugels.
Uit een hoekschop van Roos scoorde Kaydin met een mooi afstandsschot en zelf was hij er ook enorm blij met zijn eerste van het seizoen. Franeker was even helemaal van de leg en wist even niet wat hun overkwam. Maar fcH JO10 bleef doorgaan met aanvallen en weer wist Mike Vlieger te scoren. Het spelbeeld was ineens heel anders dan de gelijk opgaande strijd die in de eerste helft plaatsvond. fc Harlingen scoorde nogmaals door Mike Vlieger met een goed schot op goal. Justin Beverlo maakte het feestje helemaal compleet door nog een keer trefzeker te zijn. De stand was ineen keer binnen een kwartier 9-4.
Franeker kwam eindelijk de klap te boven en begon ook weer de bal beter te raken. Ook omdat de Harlingers geen wissels hadden, kwamen ze wat meer bij de goal van ons. Maar gelukkig hebben we kanjers in de verdediging staan met Daan, Roos en natuurlijk onze geweldige keepster Karlijn. Dit drietal zorgde ervoor dat Franeker niet verder kwam dan nog eenmaal scoren. Wat de eindstand bracht op 9-5 winst voor fc Harlingen JO10.

 

Wat hebben we toch een leuk team en wat straalt het plezier er van af. Jongens en meisjes ga zo door het is een genot om naar jullie te kijken.

Sponsoren