Nieuws Blijf altijd op de hoogte

De jongens van JO10-1 namen het op tegen Nijland JO10-1

07-12-2021

Wederom vandaag een thuiswedstrijd voor de jongens van fc Harlingen. Het team was eindelijk weer compleet, dus 8 spelers op papier.
Een nieuwe tegenstander voor de JO10. Nijland hebben we nog niet eerder gehad.

Beide teams stonden op het veld, door de jongens van fc Harlingen werd even goed gekeken naar de tegenstander, twee meiden en vier jongens stonden er aan de andere kant van het veld, sommigen waren toch nog best groot. fc Harlingen begon met twee wissels aan de wedstrijd. Om 10.00 uur floot Edwin voor het begin van de wedstrijd en al snel viel het eerste doelpunt van de wedstrijd. Helaas aan de verkeerde kant en dus 0 – 1. Maar al snel was het fc Harlingen welke een mooie aanval opzette wat resulteerde in een mooi doelpunt. De stand werd gelijk gebracht (1 – 1). In de zestiende minuut nam fc Harlingen een corner welke mooi hoog werd voorgebracht en deze werd prachtig in het goal gekopt, 2 – 1. Met deze stand gingen we de rust in.

In de rust even een kleine bespreking, maar de jongens vonden dat het erg goed ging, alleen moesten er nog wat doelpunten bij. De tweede helft begon fc Harlingen ook goed aan de wedstrijd wat al snel een doelpunt voor de thuisspelende partij opleverde, 2 – 1. Binnen tien minuten werd de stand op 5 – 1 gezet. Ook wist Nijland nog een puntje mee te pikken, 5 – 2. Maar fc Harlingen bleef goed spelen, een aantal schoten gingen net naast of belanden op de lat. Maar toch wisten ze nog 2 keer te scoren, wat een mooie eindstand opleverde van 7 – 2.

Na afloop werden uiteraard nog de penalty’s genomen, een aantal zaten er mooi in en ook de beide keepers wisten een aantal tegen te houden. Jongens jullie hebben weer super gespeeld!
Edwin weer bedankt voor het fluiten van de wedstrijd.

Sponsoren