Nieuws Blijf altijd op de hoogte

De jeugd heeft de toekomst bij fc Harlingen

28-03-2019

De jeugd heeft de toekomst bij fc Harlingen
Jeugd trainen is een “vak”. Al is techniek de basis van elke jeugdtraining, dat wil nog niet zeggen dat een voetballer met een fantastische techniek ook meteen een goede jeugdtrainer is. Een jeugdtrainer redt het echt niet met techniek alléén, hij moet ook met kinderen/spelers kunnen omgaan en goed kunnen uitleggen.

Bij de JO8 en JO10 van fc Harlingen staan 7 fanatieke jeugdtrainers voor de groep. JO8 én JO10 trainen gezamenlijk elke maandag en woensdag van 17.00 – 18.00 uur. Het is de taak van coördinator Catrinus Bouwhuis en trainer Siep Brouwer om deze jeugdtrainers te begeleiden en te ondersteunen. Maar wie zijn nu die enthousiaste jeugdtrainers?

Van links naar rechts: Hessel Faber (16 jaar – ex-voetballer), Ricardo Wijbenga (16 jaar – speelt zelf in JO17-1), Jessica Koster (18 jaar – speelt zelf in VR1), Youri Bouma (16 jaar – speelt zelf in JO17-1), Tracey Helvrich (17 jaar – speelt zelf in VR1), Aaron Bouwhuis (16 jaar – speelt zelf in JO17-1) en Allard Hoekstra (14 jaar – speelt zelf in JO15-1).

Spel en plezier staan hoog in het vaandel bij fc Harlingen. Om een keer mee te trainen met de JO8 of JO10 kun je gerust langs komen op maandag en/of woensdagmiddag om 17.00 uur. Het mooie zonnige weer komt er weer aan dus kom langs! Wat is er leuker om je kind te zien voetballen!

Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld de trainingstijden op de website van fc Harlingen

Sponsoren