Nieuws Blijf altijd op de hoogte

De 3 punten wederom weer binnen voor JO13-2

30-04-2018

Zaterdag werd er weer een wedstrijd gestreden door JO13-2. Deze keer tegen Bolsward JO13-6. Direct na de aftrap gingen zij in de aanval. Hieronder het verslag. 

Ruben deelde er plaag stoten uit richting doel maar deze werden afgeslagen. We haalden er wel een corner uit maar deze trof geen doel…dat deed de tegenstander wel! In eigen doel! 1-0 deze telt ook. Vlak daarna gaf Ruben een voorzet aan Kai maar deze mist. De volgende corner komt van Siem, Ruben neemt goed aan en scoort
2-0. Even later neemt Jorn een flinke uittrap en de bal komt bij Tys S. terecht en hij knalt de bal naar voren op Ruben en hij maakt de 3-0!! Zo makkelijk kan het dus. Dan komen er wat acties achter elkaar. Robbin knalt de bal naar voren op Tys S. maar schiet op een centimeter langs de paal. Ruben probeert het nog een keer maar de bal wordt door de keeper gevangen. Nu geeft Ruben een voorzet op Tys S. maar schiet nu voorlangs. Onder tussen is het wat beginnen te regenen. Dan komt Calvin in actie, hij snelt naar voren en speelt op Siem, hij ziet de ruimte bij Kai en geeft voor, die maakt de 4-0. Robbin geeft weer een voorzet op Tys S. maar de bal wordt gestopt door de keeper.
We hebben heel wat kansen gehad maar het spel loopt niet echt makkelijk. Het is net of we op de doelpunten staan te wachten maar niet komen. Dan komt er toch een doorbraak van Bolsward en een speler staat 1 op 1 met Jorn. Hij komt uit zijn doel en duikt richting bal…de speler geeft de bal een lobje en de 4-1 is een feit.

In de tweede helft moet er toch wat meer actie komen. Calvin zet de aanval in maar schiet helaas op de keeper. Dan komt Senna naar voren en geeft een voorzet op Siem, hij schiet maar dan wordt er gefloten….buitenspel! …..Nou daar waren de meningen over verdeeld! De grensrechter van Bolsward is erg actief met vlaggen maar vooral in eigen voordeel! De wraak zal zoet zijn…Senna maakt zich los en komt op eigen kracht voor het doel en scoort de 5-1. Senna en Siem laten een mooie aanval zien maar zonder resultaat. Er volgen meerdere aanvallen maar de bal komt niet veel verder. Dan volgt de aanval van Tys S. , hij speelt over op Siem maar hij knalt op de paal.. Tys S. laat de moed niet zakken en probeert door de verdediging te breken. Hij wordt onderuit gehaald in de 16 meter, de vrije trap neemt Ruben maar hij raakt verkeerd en schiet over. Door miscommunicatie van onze keeper en verdediging wordt de bal terug gespeelt op de keeper maar een tegenspeler zat er nog tussen….5-2. Doordat de grensrechter van Bolsward erg actief aan het wapperen was met zijn vlag ontstond er enige commotie langs de lijn, daardoor heb ik laatste doelpunt wel gezien maar gemist wie er de 6-2 scoorde.
De 3 punten zijn binnen, nog 3 wedstrijden te gaan…

Sponsoren