Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Dauwtrappen voor fc Harlingen JO9-2 in Berlikum

07-11-2022

Het was dauwtrappen voor de spelers van JO9-2 afgelopen zaterdag. Al om acht uur werd er verzameld en koers gezet richting Berlikum. Gelukkig beschikt de staf over een grote selectie, want om verschillende redenen konden een groot aantal spelers er helaas niet bij zijn. Toch waren er uiteindelijk zeven spelers op de verzamelplek.

Aangekomen in Berlikum was er nog net genoeg tijd voor de teambespreking en een warming-up, zodat er al om kwart voor negen kon worden afgetrapt. Het ging steeds iets harder regenen en of het dát nu was óf het vroege tijdstip, ik weet het niet, maar het wilde niet echt lukken in de eerste helft.

In de rust werden de puntjes weer even op de ‘i’ gezet en in de tweede helft ging het beter dan voor de pauze. Ook was het inmiddels weer droog geworden en dat voetbalt sowieso prettiger. Zoals gezegd, de tweede helft ging het beter en werd er ook gescoord. Jammer genoeg scoorde Berlikum vaker, maar toch konden we terugkijken op de dingen die goed gingen.

Komend weekend kunnen we uitslapen, want de wedstrijd begint dan pas om tien uur. Dan spelen we tegen Frisia in Leeuwarden.

Sponsoren