Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Darttoernooi fc Harlingen wederom groot succes!

09-02-2023

Het darttoernooi georganiseerd door de Activiteiten Commissie van fc Harlingen op zaterdag 4 februari 2023 was een groot succes. Er werden die dag maar liefst 123 dartwedstrijden gespeeld! Zowel bij de jeugd, de vrouwen als bij de senioren was het gezellig druk en werden de pijltjes fanatiek gegooid.

Alle finalisten werden met een heuse walk-on gepresenteerd, het publiek leefde intens mee en de finalisten werden toegezongen en toegeklapt. Al met al een fantastische ambiance! Alle bekerprijzen werden gesponsord door Vrienden van fc Harlingen

De winnaars bij de jeugd tot en met 15 jaar: 1e prijs: Stijn Frölich, 2e prijs: Lucas Vlieger, 3e prijs: Jesper Teerling en Jesse Smit. Hoogste finish: Jens Visser.

De winnaars bij de vrouwen: 1e prijs: Patricia Teerling, 2e prijs: Elina Brouwer en de hoogste finish was ook voor Elina Brouwer.

De winnaars bij de senioren vanaf 16 jaar: 1e prijs: Theo Brouwer, 2e prijs: Rick Amels, 3e prijs: Kevin Hoekstra en Jarno Attema. Hoogste finish: Pieter Wesseloo.

Iedereen ontzettend bedankt en tot volgend jaar!

Sponsoren