Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Contractverlenging hoofdtrainer Steffen Hansma en Peter Outhuijse

12-12-2022

Trainer Steffen Hansma en assistent trainer Peter Outhuijse verlengen hun lopende contract met een jaar en blijven verantwoordelijk voor de successen van het 1ste elftal van fc Harlingen.

Na gesprekken met de spelersraad van het eerste elftal en gesprekken met bovengenoemde trainers was het al gauw duidelijk dat alle partijen graag met elkaar door willen. “Het vertrouwen van de selectiespelers en het bestuur zijn voor mij doorslaggevend geweest” aldus Steffen Hansma. “De organisatie rondom de selectie van het 1ste en 2e elftal van fc Harlingen is optimaal waardoor er een mooie brede selectie is ontstaan en waar de communicatie onderling erg prettig is”, zegt Hansma.

Ook voor Peter Outhuijse was de beslissing gauw gemaakt.Steffen en ik vullen elkaar goed aan en we zijn samen begonnen aan een missie om met het team te promoveren naar de derde klasse en willen dit graag afmaken” Zowel het 1ste als het 2de team van fc Harlingen staan bovenaan in de competitie en kunnen zich winterkampioen noemen.

Voor Steffen is het zijn laatste klus als hoofdtrainer wat hij graag wil afsluiten bij fc Harlingen.

Sponsoren